Καμία επαφή: Το νέο «κατόρθωμα» της Miley Cyrus έχει εξοργίσει όλο τον πλανήτη

Γωγώ Φούντα
Καμία επαφή: Το νέο «κατόρθωμα» της Miley Cyrus έχει εξοργίσει όλο τον πλανήτη

Αυτή τη φορά όντως το... τερμάτισε

Όχι ότι την είχαμε και για φυσιολογικό άνθρωπο, ούτε για ένα πλάσμα ισορροπημένο που έχει την ικανότητα να σκεφτεί και να αναλογιστεί τις συνέπειες των πράξεών της, αλλά αυτή τη φορά νομίζουμε ότι η Miley Cyrus πραγματικά το παρατράβηξε, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις παγκοσμίως.

Αυτό που αρχικά μπορεί να φαινόταν αθώο και αστείο, εξόργισε τους πάντες, βάζοντας τη νεαρή star στην μαύρη λίστα, όχι ότι δεν ήταν έτσι κι αλλιώς. Για να γίνουμε πιο σαφείς, η Miley αποφάσισε να περιποιηθεί την εμφάνιση του... γουρουνιού της, το οποίο υιοθέτησε τον Αύγουστο, δίνοντάς του το όνομα Bubba Sue.

Η Bubba Sue, μάλλον δεν διέθετε καθόλου εντυπωσιακά και θηλυκά άκρα, και η αφεντικίνα της αποφάσισε να τη βγάλει από το αδιέξοδο: Της έκανε πεντικιούρ! Και μη φανταστείτε, λίμα και πετσάκια, τα απλά δηλαδή, αλλά και ένα κατακόκκινο βερνίκι! Μάταια το δύσμοιρο ζωάκι προσπαθούσε να ξεφύγει, η Miley το κρατούσε σφιχτά και αν κρίνουμε από το χαμόγελό της, μάλλον το καταδιασκέδαζε!

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν, και όχι άδικα, σταυρώνοντας τη νεαρή star, η οποία βέβαια, αν κρίνουμε και από το παρελθόν δεν πρόκειται να βάλει μυαλό. Μα τώρα ειλικρινά, τι στο καλό σκεφτόταν;

Διαβάστε ακόμη:

Θεέ και Κύριε: Η Donatella Versace παραμορφώθηκε (κι άλλο)

Συγνώμη, είναι αυτός ο πιο σέξι άντρας εν ζωή;