Ποια είναι η έκπληξη που ετοιμάζει ο Alpha στην Κατερίνα Ζαρίφη;

Ποια είναι η έκπληξη που ετοιμάζει ο Alpha στην Κατερίνα Ζαρίφη;

Τι σκέφτεται το κανάλι για τη δημοφιλή παρουσιάστρια;

Ως γνωστόν, έπειτα από τον πρώτο αναγνωριστικό μήνα, τα περισσότερα κανάλια θέτουν επί τάπητος τα προγράμματά τους, και προσπαθούν είτε να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τα σήριαλ και τις εκπομπές που σκίζουν, είτε να κάνουν μία τονωτική ένεση όπου κρίνεται απαραίτητο.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, οι υπεύθυνοι του Alpha σύμφωνα με έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, σκέφτονται να προχωρήσουν σε κάποιες βασικές αλλαγές στα προγράμματά τους ώστε να τα τονώσουν ακόμη περισσότερο.

Η πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία που έφτασε στα αυτιά μας σχετικά με τις κινήσεις του σταθμού είναι η σκέψη να προστεθεί στην παρέα της εκπομπής "Σπίτι μου σπιτάκι μου" η Κατερίνα Ζαρίφη! Στο τιμόνι της εκπομπής ως γνωστόν βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που μαζί με την παρέα της, μας κρατούν συντροφιά τα πρωινά του σαββατοκύριακου.

Οι υπεύθυνοι του Alpha θεωρούν ότι η Κατερίνα είναι μία πολύ δημοφιλής παρουσιάστρια και θα ταιριάξει αμέσως με την υπόλοιπη ομάδα. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν παρουσία της θα είναι μόνιμη ή θα περιοριστεί σε κάποιο γκεστ. Eπίσης, δεν έχουμε ακόμη μάθει κάτι για την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη, όπως επίσης και για το αν η συγκεκριμένη πληροφορία είναι απλά μία ιδέα που έπεσε στο τραπέζι, ή πιθανό σενάριο.

Έτσι και αλλιώς σύντομα θα το μάθουμε.