Αιφνιδιαστικές εξελίξεις στην εκπομπή του Σεφερλή. Ποιος φεύγει ποιος έρχεται;

Αιφνιδιαστικές εξελίξεις στην εκπομπή του Σεφερλή. Ποιος φεύγει ποιος έρχεται;

Ετοιμάζονται εκπλήξεις!

Παρά την εντυπωσιακή αρχή με τα πρωτοφανή νούμερα τηλεθέασης η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή "Mega Με Μια» φαίνεται ότι δεν κατάφερε να κρατήσει την πρωτιά και έτσι μετά από δύο περίπου βδομάδες επανήλθε στην πρώτη θέση τηλεθέασης το δίδυμο Σκορδά - Λιάγκας.

Μήπως οι τηλεθεατές είχαν απλώς περιέργεια να δουν το πρωινό με τον Μάρκο και μετά επέστρεψαν σε αυτό που ήξεραν τόσο καιρό ή μήπως η εκπομπή και το concept κούρασαν; Τις ίδιες απορίες έχουν και στο Mega, όμως ο ίδιος ο Μάρκος ρίχνει ευθύνες στο κανάλι που δεν κάνει τίποτε για να προωθήσει το πρωινό και το έχει αφήσει στη μοίρα του.

Όμως όπως και να 'χει, η απότομη πτώση στα νούμερα της AGΒ έφεραν στο τραπέζι των συζητήσεων προτάσεις και ιδέες για βασικές αλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ πολλών ακούστηκε και η αντικατάσταση της Χριστίνας Πολίτη. Αν και η δημοσιογράφος είναι στενή φίλη του Μάρκου, το κανάλι είναι δυσαρεστημένο μαζί της μιας και τίποτε από όσα υποσχέθηκε η Χριστίνα δεν πραγματοποιήθηκε. Στα πρώτα μίτινγκ της εκπομπής η δημοσιογράφος είχε υποσχεθεί συνεντεύξεις και θέματα με μεγάλα και εμπορικά ονόματα της ελληνικής showbiz, όμως μέχρι στιγμής οι υποσχέσεις έμειναν στα χαρτιά.

Το πιο πιθανό- μας λέει άνθρωπος της παραγωγής- είναι τελικά να περιοριστεί ο ρόλος της και να δούμε να συμμετάσχει άλλο ένα πρόσωπο-έκπληξη.

*Update: Πριν λιγο λάβαμε στο email μας επίσημη απάντηση από τους υπεύθυνους του Μega οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν πως δεν τίθεται κανένα θέμα αντικατάστασης της Χριστίνας Πολίτη στην εκπομπή "Mega με Μία".