Η Beyoncé παθαίνει... Kim Kardashian: Τα ντοκουμέντα που μας έπεισαν γι' αυτό

Γωγώ Φούντα
Η Beyoncé παθαίνει... Kim Kardashian: Τα ντοκουμέντα που μας έπεισαν γι' αυτό

Beyoncé θα πρέπει να συνέλθεις

Nα είσαι η Beyoncé, να είσαι μέσα στα 5 πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον πλανήτη, να βγάζεις λεφτά με το τσουβάλι, ο κόσμος να πίνει νερό στο όνομά σου, κι εσύ να διακατέχεσαι από τόσο μεγάλη ανασφάλεια, που να κάνεις τα πάντα προκειμένου να προβάλεις τον εαυτό σου ακόμη περισσότερο-γίνεται άραγε;-πέφτοντας τις περισσότερες φορές σε τεράστια λάθη και φάουλ!

Το τελευταίο ατόπημα της star λοιπόν, έχει να κάνει με κάποιες νέες φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, κάποια λογάκια που έγραψε από κάτω και φυσικά ένα ακόμη σκάνδαλο που συνοδεύει σχεδόν πάντα τη διάσημη τραγουδίστρια. Διότι εκτός του ότι πόζαρε με ένα κορμάκι, το οποίο ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό, κάνοντας από κάτω το εξής σχόλιο: «Μπορεί να έχω 99 προβλήματα (ωδή στην επιτυχία του συζύγου), τα οπίσθια μου όμως είναι μοναδικά».

Και αφού δεχτήκαμε πια για τα καλά, ότι η Beyoncé μετατρέπεται με αργά αλλά σταθερά βήματα σε... Kim Kardashian, έρχεται και το νέο χτύπημα για να μας αποτελειώσει και να μας πείσει ότι όντως η Queen Bey είναι γεμάτη ανασφάλειες και κόμπλεξ. Οι φωτογραφίες της λοιπόν, οι οποίες ήταν έτσι κι αλλιώς προκλητικές και άνευ λόγου, είχαν υποστεί και... photoshop (φυσικά), κάτι που παρατήρησε πρώτο το Buzzfeed και στη συνέχεια και εμείς.

Αν λοιπόν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τις κουρτίνες πίσω από τη Beyonce, θα δει ότι κάνουν μία περίεργη καμπύλη, σημάδι ότι όλο και κάποια παρέμβαση έχει γίνει! Όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο, τα σχόλια, επικριτικά εννοείται, δεν άργησαν να έρθουν, κατηγορώντας τη Beyonce, ότι άλλα τραγουδάει, περί γυναικείας χειραφέτησης και άλλα τελικά κάνει!

Εμείς ένα έχουμε να πούμε: Beyoncé, γιατί έχεις πάθει Kim Kardashian;

Διαβάστε ακόμη:

Η ατάκα της Beyoncé που θα γράψει... ιστορία

Tην απάτησε ο σύζυγoς και εκείνη το έσκασε για Αυστραλία. Ποια star ζει το απόλυτο δράμα;

Αντέχετε; Τα όλογυμνα οπίσθια της Kim Kardashian έγιναν εξώφυλλο & το ίντερνετ πήρε φωτιά