Θυμάστε που είπαμε ότι οι δίδυμες Olsen δε μοιάζουν πια από τις πλαστικές; Μας απάντησαν!

Θυμάστε που είπαμε ότι οι δίδυμες Olsen δε μοιάζουν πια από τις πλαστικές; Μας απάντησαν!

Οι διάσημες και αγαπημένες αδελφές της Αμερικής προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Δείτε τις...

Οι διασημότερες και πλουσιότερες δίδυμες του πλανήτη Hollywood μας σόκαραν την προηγούμενη εβδομάδα όταν κοιτώντας φωτογραφίες τους από την τελευταία τους red carpet εμφάνιση έδειχναν πολύ διαφορετικές. Πως το καταφέρανε;

Η Μary – Kate η μικρότερη κατά μερικά λεπτά αδελφή της Αshley σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, αν και μόλις 28 ετών, έχει αφεθεί στο νυστέρι του πλαστικού για να ανανεώσει την εμφάνισή της. Η ηθοποιός είναι ήδη γνωστό πως έχει εμμονή με την εμφάνισή της καθώς πριν από 7 χρόνια έπασχε από νευρική ανορεξία που ευτυχώς δείχνει να έχει ξεπεράσει.

Μετά τα εκατοντάδες δημοσιεύματα με τους τίτλους "Οι δίδυμες δεν είναι πια δίδυμες" τα δύο κορίτσια είπαν να κλείσουν μερικά στόματα εμφανιζόμενες, χτες, στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ίδιο dress code, γυαλιά, μαλλιά, καφέ στο χέρι και αγέλαστη έκφραση στο πρόσωπο.

Στενό μαύρο παντελόνι, μαύρο τοπ, μαύρη τσάντα, flat μαύρα παπούτσια, XL σακάκι για την Ashley και γούνινο παλτό για την Mary Kate. Για να τονίσουν την ομοιότητά τους κουβαλούσαν στο χέρι και το ίδιο χάρτινο ποτηράκι καφέ ενώ τις πανάκριβες τσάντες τους τις είχαν περασμένες και οι δύο στον καρπό τους. Η μόνη διαφορά είναι πως η πιο άτακτη Mary Kate κρατούσε και ένα τσιγάρο στο αριστερό της χέρι. Με αυτή την πανομοιότυπη εμφάνιση και δίδυμες να μην ήταν αδελφές τις έλεγες!

Πάντως ότι και να κάνουν τώρα με την εμφάνισή τους στα World Of Children Awards (δες φωτογραφικό gallery) είναι βέβαιο πως η Μary Kate εκμεταλλεύτηκε την πλαστική χειρουργική και η αδελφή της όχι... Eίτε ντύνονται ίδια είτε όχι εμάς δεν μας ξεγελάνε!

Διαβάστε ακόμη:

Robert Pattinson: Το τελευταίο του «κατόρθωμα» θα κάνει την Kristen Stewart, έξαλλη