50 αποχρώσεις του γκρι: Δείτε για πρώτη φορά τις ερωτικές σκηνές της ταινίας

Ερμιόνη Σαρρή
50 αποχρώσεις του γκρι: Δείτε για πρώτη φορά τις ερωτικές σκηνές της ταινίας

Γυναίκες όλου του κόσμου ενωθείτε!

Περιμένετε και περιμένουμε πολύ αυτήν την ταινία. Και ποιες από εμάς δεν έχουν ξενυχτίσει αγκαλιά με το βιβλίο του E.L. James, «50 αποχρώσεις του γκρι», διαβάζοντας τις ερωτικές περιπέτειες του Mr. Grey. Μα τι άντρας Θεέ μου! Πώς να μην τον ερωτευτείς;


Και ξαφνικά σήμερα κάτι έρχεται να μας αναστατώσει και πάλι. Το τρέιλερ της ταινίας βγήκε και δε θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο... από ερωτικό. Ο Μr. Grey, Jamie Dornan και η Anastasia Stelle, δηλαδή η Dakota Johnson έπεσαν τελικά στο κρεβάτι. Επιτέλους! H Anastasia παρουσιάζεται να αφήνεται στα ερωτικά αγγίγματα του Christian Grey... με κλειστά μάτια. Και ποια δε θα το έκανε άλλωστε. Το πάθος; Mεγάλο! Με τέτοιους κοιλιακούς απέναντι σου, δε λες και εύκολα όχι. Πάντως το παιδί την πήγε να γνωρίσει και τους δικούς του. Τι ρομαντικός!


Και επειδή τα λόγια είναι περιττά (και ακατάλληλα) για τέτοιου είδους σκηνές, καθίστε καλά στην καρέκλα σας και θαυμάστε τους στην παραπάνω gallery. Μία μικρή γεύση θα σας προετοιμάσει για τη μεγάλη προβολή.

Διαβάστε ακόμα:

Μα τι συμβαίνει; Η Charlotte από το Sex & The City έχει γίνει κυριολεκτικά αγνώριστη