O Johnny Depp εμφανίστηκε στη σκηνή βραβείων ως άλλος… Ορέστης Μακρής!

O Johnny Depp εμφανίστηκε στη σκηνή βραβείων ως άλλος… Ορέστης Μακρής!

Ο ηθοποιός ήπιε τα ποτηράκια του και η συμπεριφορά του μόνο φυσιολογική δεν ήταν!

Ότι είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και εκπέμπει μια ιδιαιτερότητα σαν χαρακτήρας το γνωρίζουμε, όπως επίσης γνωρίζουμε ότι στο παρελθόν είχε τα θέματά του με τις καταχρήσεις. Αυτό όμως που δεν περιμέναμε με τίποτα, είναι να κάνει, ακόμα και σήμερα, στα 50 του, τις παρασπονδίες του και μάλιστα, όταν στο χώρο υπάρχουν κάμερες!


Ο διάσημος ηθοποιός παραβρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην απονομή βραβείων «Hollywood Film Awards», και όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει το βραβείο ντοκιμαντέρ, η συμπεριφορά του ήταν κάπως... αλλοπρόσαλλη, με αποτέλεσμα όλοι να θεωρήσουν πως έχει πιεί λίγο παραπάνω. Ο αγαπημένος σταρ μπέρδευε τα λόγια του, παραπατούσε, δεν μπόρεσε να... κεντράρει στο μικρόφωνο, αναφέροντας πως είναι το πιο παράξενο που έχει δει ποτέ, και η γενικότερη συμπεριφορά του πρόδιδε πως ήταν... «λιώμα».


Πάντως, αυτό που έχουμε να παραδεχτούμε είναι πως, μέσα στο παραλήρημά του, παρέμενε γοητευτικός και μοναδικός, όμως τα άσχημα σχόλια δεν έλειψαν, ύστερα από το τέλος της βραδιάς, στα social media από τους θαυμαστές του. Για του λόγου το αληθές, δείτε το παρακάτω απόσπασμα.

Διαβάστε ακόμη:

Ουπς! Κάτι σας έφυγε. Δείτε τις πιο άτυχες στιγμές των stars

H Eva Longoria είναι η πιο ακομπλεξάριστη star με... μαγιό: Δείτε γιατί!