Ο γάμος της Solange Knowles: Το διαστημικό νυφικό, ο Jay Z και η αλλεργική αντίδραση!

Ο γάμος της Solange Knowles: Το διαστημικό νυφικό, ο Jay Z και η αλλεργική αντίδραση!

Δείτε τη νύφη γεμάτη σπυριά στο πρόσωπο μετά το γαμήλιο πάρτι

Αυτός η ένωση ενώπιον Θεού και ανθρώπων είχε πολλά φωτογραφικά ντοκουμέντα και πολλά παραλειπόμενα.

Η μικρότερη αδελφή της super star Beyonce, Solagne Knowles αποφάσισε να παντρευτεί για δεύτερη φορά το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και το ενδιαφέρον των αμερικανικών media στράφηκε στη Νέα Ορλεάνη όπου και έγινε η τελετή. Ο γάμος της Solange ίσως να μην είχε τόσο ενδιαφέρον αν πριν μερικούς μήνες δεν βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια το video μέσα από το ασανσέρ ξενοδοχείου στο οποίο η Solagne σε έξαλλη κατάσταση χειροδικούσε απέναντι στον γαμπρό της, Jay Z. Tελικά ο πολιτισμός επικράτησε και ο διάσημος ράπερ έφτασε και αυτός στη Νέα Ορλεάνη για να παρευρεθεί στον γάμο μαζί με τους υπόλοιπους 100 καλεσμένους αφού όμως είχε χάσει το prewedding party της προηγούμενης μέρας.

Ο γαμπρός, Alan Ferguson είναι παραγωγός video clip και 51 ετών, δηλαδή 33 χρόνια μεγαλύτερος της Solagne η οποία έχει ήδη ένα παιδί από τον προηγούμενο της γάμο.
Το νυφικό της 28χρονης δεν έχει καμία σχέση με ότι έχετε δει στο παρελθόν. Μία μπεζ φόρμα και μια κάπα δημιουργία του Humberto Leon για τον οίκο Kenzo ήταν η επιλογή της μικρής Knowles για την περίσταση ενώ πριν το γαμό το ζευγάρι έκανε ποδήλατο στους δρόμους της πόλης! Μην ρωτάτε γιατί!

Από τα παραλειπόμενα αίσθηση προκάλεσε η απουσία του μπαμπά και πρώην manager των κοριτσιών, Matthew Knowles ενώ τη μαμά Tina είδαμε για πρώτη φορά με τον νέο της σύντροφο. Η Beyonce που εκτέλεσε χρέη παρανύμφου φόρεσε ένα στενό, ελαστικό λευκό φόρεμα χωρίς ιδιαίτερο μακιγιάζ και μαλλιά. Και τώρα που αναφερθήκαμε στα μαλλιά, η Blue Ivy βεβαίως και έκλεψε τα φλας με το υπέροχο φορεματάκι που φορούσε και τα μαλλιά της να μην είναι πιασμένα, αλλά ελεύθερα και πολύ φουντωτά.

Τέλος, και δυστυχώς το πιο περίεργο από όλα της βραδιάς του γάμου ήταν η αλλεργική αντίδραση που έπαθε η νύφη κατά τη γαμήλια δεξίωση χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα τον λόγο. Οι φωτογράφοι την συνέλαβαν να επιστρέφει στο ξενοδοχείο με το αυτοκίνητο μαζί με την Beyonce και τον Jay Z με έντονα σπυράκια σε όλο το πρόσωπό. Σίγουρα, όχι και το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί την ημέρα του γάμου σου... αλλά από την άλλη θα μπορούσε να ξανατσακωθεί με τον Jay Z και αυτό θα ήταν η απόλυτη καταστροφή!

Διαβάστε ακόμη:

Fergie: Μιλά για την πιο ντροπιαστική στιγμή στην καριέρα της που την έκανε ρεζίλι διεθνώς

Αυτή η διάσημη ηθοποιός διαθέτει το πιο υγιές και καλογυμνασμένο κορμί!