Απέκτησαν δεύτερο παιδί αφού... χώρισαν: Ποιο διάσημο ζευγάρι έκανε την έκπληξη;

Ερμιόνη Σαρρή
Απέκτησαν δεύτερο παιδί αφού... χώρισαν: Ποιο διάσημο ζευγάρι έκανε την έκπληξη;

Η νυν σύντροφος τι λέει άραγε

Αν και το ζευγάρι έχει χωρίσει, πριν από λίγες ημέρες απέκτησε το δεύτερο παιδάκι τους. Βλέπετε μπορεί η σχέση αυτή να τελείωσε κάπως άδοξα, φαίνεται όμως πως ήταν δυνατή. Αυτός έχει βρει ήδη ένα νέο έρωτα στη ζωή του και όπως καταλαβαίνετε η οικογένειά του όλο και μεγαλώνει.


Ο Thomas Wesley Pentz ή αλλιώς Diplo εδώ και λίγες ώρες κρατάει μαζί με την πρώην του, Kathryn Lockhart, το νεογέννητο αγοράκι τους. Άραγε, η νυν σύντροφός του Katy Perry πώς το πήρε; Σίγουρα ο Diplo θα περνάει πολλές ώρες με την πρώην αγαπημένη του και τα δύο τους παιδάκια. Για να είμαστε ειλικρινείς βέβαια, το ήξερε, αφού ο γνωστός μουσικός παραγωγός χώρισε, όταν η πρώην σύντροφός του βρισκόταν ήδη στο δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το όνομα αυτού; Lazer Lee Louis Pentz, εμπνευσμένο μάλιστα από τις μουσικές επιλογές του μπαμπά του.

Τη χαρά του βέβαια τη μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς του φίλους, αφού μία ημέρα πριν από τη γέννηση του μικρού Lazer Lee Louis δήλωσε, πως για λίγες μέρες θα απουσιάζει από τα social media καθώς θα επιστρέψει στο σπίτι του να γνωρίσει το νέο μέλος της οικογένειάς του. Όσο για την Katy, τσάμπα καιροφυλακτούσαν τα media μπας και σχολιάσει κάτι - η διάσημη τραγουδίστρια κράτησε τη θέση της, μπροστά σε αυτό το σημαντικό νέο στη ζωή του συντρόφου της.

Διαβάστε ακόμα:

Διάσημη τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε και ιδού το πανάκριβο μονόπετρό της

Fergie: Μιλά για την πιο ντροπιαστική στιγμή στην καριέρα της που την έκανε ρεζίλι διεθνώς