Πώς ο Τζώνη Καλημέρης προκάλεσε αναστάτωση στον Alpha;

Πώς ο Τζώνη Καλημέρης προκάλεσε αναστάτωση στον Alpha;

Ποια προβλήματα δημιουργήθηκαν;

Η ξαφνική αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη από τον Alpha ήταν αναπάντεχη για όλους εμάς, όμως το σημαντικότερο είναι ότι συνέβη σε μια εποχή που ο Alpha έχει βασικά ζητήματα να επιλύσει. Ο ισχυρός άντρας του Alpha πήρε βελούδινο διαζύγιο από το κανάλι και αποφάσισε να ασχοληθεί με τις θεατρικές επιχειρήσεις.

Η φήμη ότι ήδη έχει συμφωνήσει με τον ANT1 δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, όμως το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή στην Κάντζα υπάρχει αναστάτωση και κενό στον προγραμματισμό μιας και αρκετές εκκρεμότητες έμειναν στο αέρα.

Μια από τις πολύ βασικές είναι η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και η ενσωμάτωση των νέων συνεργατών της στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

Επίσης και στο prime time υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί μιας και το κανάλι αναζητά επειγόντως μια νέα σειρά για να εντάξει στο πρόγραμμά του μετά τη σαρωτική επιτυχία της κωμωδίας "Άσε τη Μουρμούρα" αλλά και της σειράς "Το σόι σου". Εκτός από το νέο κύκλο επεισοδίων της "10ης εντολής" της γνωστής και δημοφιλούς σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου που θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο, ο Τζώνη Καλημέρης ήταν σε συζητήσεις για την εξεύρεση άλλης μιας πετυχημένης σειράς, όμως κανείς δεν ξέρει πλέον τι θα συμβεί.

Πολλά ζητήματα έμειναν ανοιχτά που όμως ελπίζουμε ότι σύντομα θα διευθετηθούν.