Πώς αντέδρασαν οι αδερφές Kardashian στη χαρά της Kendall;

Βιβή Αγγελάκη
Πώς αντέδρασαν οι αδερφές Kardashian στη χαρά της Kendall;

Διαβάστε παρακάτω!


Χθες μόλις ήταν, που γράφαμε την είδηση που έσκασε σα βόμβα στο χώρο της ομορφιάς. Η μικρότερη από τις αδερφές Kardashian, Kendall είναι το νέο πρόσωπο που εντάχθηκε στο portfolio των μοντέλων της Estée Lauder , υπογράφοντας ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Ποια ήταν η αντίδραση όμως, των αδερφών της, σε αυτό το χαρμόσυνο νέο;

Δεδομένου ότι οι διάσημες αδερφές είναι απρόβλεπτες σε κάθε τι που κάνουν, με μεγάλη αγωνία περιμέναμε μαζί με εκατομμύρια άλλους followers μια αντίδρασή τους, ένα τους στίγμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

jenner16f-2-web


Η πρώτη που αντέδρασε ήταν η μεγάλη αδελφή της Kendall , Khloe Kardashian, η οποία είναι εξίσου ενθουσιασμένη με τη νέα είδηση : «Πήδηξα κυριολεκτικά από τη χαρά μου. Νιώθω περηφάνεια και χαρά για τη μικρή αδερφή μου! Η Kendall Jenner είναι το νέο πρόσωπο της Estée Lauder», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ενώ δεν παρέλειψε να αναρτήσει και το video της Estée Lauder που παρουσίαζε το νέο πρόσωπό του, τη Kendall.


«Χρειάζεται πολύ θάρρος για να προχωρήσεις μπροστά και να κατακτήσεις τα όνειρά σου» ενώ συνέχισε, γράφοντας «Οι περισσότεροι άνθρωποι απλά μιλούν για το τι θέλουν να κάνουν. Εσύ πραγματικά ζεις αυτό που πάντα ονειρευόσουν να κάνεις !Είμαι περήφανη για σένα μικρή μου!»


Όσο για την Κιμ... ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Αναμένουμε με αγωνία την αντίδρασή της!