Κατηγορήθηκε και απαντά: Supermodel αποδεικνύει στους haters της ότι δεν είναι κοκαλιάρα

Γωγώ Φούντα
Κατηγορήθηκε και απαντά: Supermodel αποδεικνύει στους haters της ότι δεν είναι κοκαλιάρα

Μετά τον ρατσισμό έρχεται η... δικαίωση!

H αλήθεια είναι ότι το να κατηγορηθούμε ως υπερβολικά αδύνατες, δεν μας έχει συμβεί ποτέ, και ούτε και πρόκειται με την κοινή λογική. Παρόλα αυτά, τα τελευταία χρόνια οι διάσημες κυρίες φαίνεται να βιώνουν μία ιδιαίτερη μορφή ρατσισμού, μιας και οτιδήποτε κι αν κάνουν και όπως κι αν είναι, κατηγορούνται ότι δίνουν το κακό παράδειγμα στα κορίτσια.

Έτσι λοιπόν, μετά τις παχουλές που κάνουν δίαιτα για να αδυνατίσουν, η κοινή γνώμη περιέλαβε και τις εκ γενετής, να το τονίσουμε αυτό, αδύνατες celebrities κατηγορώντας τις ότι προωθούν ένα μη υγιές πρότυπο. Ένα από τα θύματα της τρέλας αυτής είναι και το αγγελάκι της Victoria's Secret, Sara Sampaio, η οποία πρόσφατα κατηγορήθηκε ως... κοκαλιάρα!

Η 23χρονη καλλονή βέβαια, δεν το άφησε έτσι, και αφού έδωσε τη δική της απάντηση σε όλους αυτούς που την έκραξαν μέσω Instagram, φωτογραφήθηκε με μαγιό θέλοντας να δείξει ότι το να είναι κανείς λεπτός από τη φύση του δεν είναι κακό, και πως σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζει διατροφικές διαταραχές.

«Όταν όλοι εσείς με κοροιδεύετε και μου λέτε να φάω κανένα burger, που ξέρετε ότι εγώ δεν τρώω περισσότερο από εσάς και απλά δεν παχαίνω! Δυστυχώς είμαστε πολλές που έχουμε δεχτεί τον ρατσισμό επειδή απλώς γεννηθήκαμε με πιο λεπτή φιγούρα από τον υπόλοιπο κόσμο. Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που σχολιάζουν το σώμα του διπλανού τους. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να είναι όπως αυτός θέλει και το μόνο που όλοι πρέπει να κάνουμε, είναι να αγαπήσουμε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι», είπε.

Τώρα να πούμε ότι έχει άδικο; Μάλλον όχι.

Διαβάστε ακόμη:

Πιο αδύνατη από ποτέ: Δείτε τη νέα sexy εμφάνιση της Jessica Simpson και το καυτό φιλί της

Η ξαφνική επανασύνδεση της χρονιάς: Έπειτα από τον άσχημο χωρισμό, είναι και πάλι μαζί

«Μύριζε η αναπνοή της»: Δείτε ποια ηθοποιός γίνεται ρεζίλι από τον πρώην «σύντροφό» της