Tον χώρισε για να κάνει... καριέρα: Ποια διάσημη άφησε στα κρύα του λουτρού τον καλό της;

Ερμιόνη Σαρρή
Tον χώρισε για να κάνει... καριέρα: Ποια διάσημη άφησε στα κρύα του λουτρού τον καλό της;

Ερωτεύτηκαν πολύ και τα παράτησε όλα για να είνα κοντά στο νέο της σύντροφο. Έτσι είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας! Το κορίτσι ήθελε να το ζήσει στο έπακρον! Τα πράγματα, όμως δεν τους ήρθαν όπως τα περίμεναν και το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.


Η Vicky Pattison αποφάσισε, πως πρέπει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον James Morgan. Η αίτια δεν είναι άλλη από την καριέρα τoυ κοριτσιού του MTV. Αν και αποχαιρέτησε τη σειρά «Geordie Shore», στην οποία και πρωταγωνιστούσε, η Vicky θέλει να φτάσει ψηλά και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, όπως δήλωσε η ίδια.


Λίγες μέρες όμως πριν την ανακοίνωση του χωρισμού τους, η Vicky εντοπίστηκε να φεύγει από νυχτερινό club του Λονδίνου με έναν άγνωστο άντρα. Ουπς, τι γίνεται εδώ; Μπορεί η ίδια να δηλώνει πως είναι ένας φίλος φίλου αλλά κανείς δεν ξέρει την πραγματική τους σχέση. Δεν είναι και η μόνη άλλωστε που το ρίχνει κάπως... «έξω» μετά από ένα χωρισμό.

Ο χρόνος θα δείξει και η γλυκιά Vicky θα αποφασίσει τι τελικά θέλει στη ζωή της. Έναν έρωτα ή μια πετυχημένη καριέρα; Μπορεί βέβαια και τα δύο.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Σύντροφος διάσημης πιάστηκε στα... πράσα με άλλη: Ποιος star τρέχει και δε φτάνει;

Αποκάλυψε την αλήθεια; Η φωτογραφία της Beyoncé που αναστάτωσε τα social media!