Ήρθε η ώρα να την αγαπήσετε: Η κίνηση της Victoria Beckham που θα σας αφήσει άφωνους!

Ήρθε η ώρα να την αγαπήσετε: Η κίνηση της Victoria Beckham που θα σας αφήσει άφωνους!

Τι έκανε και τους εξέπληξε όλους;

Victoria ή αλλιώς Posh! Νομίζετε τυχαία την χαρακτηρίζουν όλοι ως μία από τις πιο κομψές και αυστηρές παρουσίες της βρετανικής και αμερικάνικης showbiz; Η Beckham δύσκολα σου χαρίζει χαμόγελο και φυσικά προσέχει πάντα τι φορά και πώς συμπεριφέρεται.
Την Vicktoria ή την αγαπάς ή την μισείς θανάσιμα. Πολλοί είναι αυτοί που την θεωρούν δήθεν και λιγάκι ψωνισμένη. Μήπως ήρθε η ώρα να τους κλείσει τα στόματα;


Μπορεί μέχρι τώρα η πετυχημένη επιχειρηματίας να κυκλοφορούσε με πανάκριβες λιμουζίνες, πλέον όμως παίρνει και... τρένο! Ναι καλά διαβάσατε. Η όμορφη σύζυγος του David Beckham συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη από τους φωτογράφους να επιβιβάζεται σε τρένο για το Manchester. Η 40χρονη star τους εξέπληξε όλους με την κίνησή της αυτή. Φυσικά μην πιστέψετε πως ταξίδευε μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες του τρένου. Προφανώς και είχε κλείσει τις πρώτες θέσεις για την ίδια και τους συνεργάτες της. Όλα κι όλα, πολλά περιμένετε.

Ντυμένη στα μαύρα και φορώντας γυαλιά ηλίου, ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητη. Εύγε Victoria! Απόδειξέ μας πως είσαι και εσύ μια κοινή... θνητή. Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα

Από ζευγάρι... φίλοι: Ποιοι δύο σταρ διέψευσαν τις φήμες περί επανασύνδεσης;

Η Aniston γίνεται ρεζίλι: Όλο το Hollywood την κοροϊδεύει και δυστυχώς... όχι άδικα