Angelina Jolie: Η ατάκα που δεν περιμέναμε ποτέ να... ξεστομίσει!

Angelina Jolie: Η ατάκα που δεν περιμέναμε ποτέ να... ξεστομίσει!

Mάλλον μας κάνει πλάκα

Η Angelina Jolie τα έχει όλα. Είναι πανέμορφη, πετυχημένη και πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή. Ο γάμος της με τον Brad Pitt απλώς σφράγισε την ήδη άψογη οικογενειακή της ζωή. Όσο για τα επαγγελματικά της; Η Angelina εκτός από την ηθοποιία έχει πάθος και με την σκηνοθεσία, η οποία τον τελευταίο της έχει κλέψει την καρδιά.


Η όμορφη μανούλα φωτογραφήθηκε για το «DuJour Magazine» και όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση. Είτε μόνη της, είτε παρέα με τον ηθοποιό Jack O'Connell, ήταν απλώς εκθαμβωτική! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η συνέντευξή της.


Αυτό που πραγματικά μας έκανε εντύπωση είναι η ακόλουθη δήλωσή της: «Ποτέ δεν ένιωσα άνετα ως ηθοποιός. Ποτέ δε μου άρεσε να εκτίθεμαι στην κάμερα. Ποτέ δε μου πέρασε από το μυαλό πως θα μπορούσα να σκηνοθετήσω, αλλά ελπίζω να κάνω καριέρα πάνω σε αυτό γιατί πραγματικά αυτό με κάνει περισσότερο ευτυχισμένη!». Σε ερώτηση αν θα εγκαταλείψει την ηθοποιία, η Angelina απάντησε μονολεκτικά με ένα «Σίγουρα!»

Βρε Angelina να δεχτούμε ότι προτιμάς τη σκηνοθεσία, αλλά να λες πως δεν ένιωσες ποτέ άνετα μπροστά στην κάμερα αυτό μας ξεπερνά. Αν έχεις κι εσύ ανασφάλειες, τότε πραγματικά παραδίδουμε τα όπλα! Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες από την τελευταία της φωτογράφηση στην παραπάνω gallery. Tην αγαπάμε.

Διαβάστε ακόμα

Η Aniston γίνεται ρεζίλι: Όλο το Hollywood την κοροϊδεύει και δυστυχώς... όχι άδικα

Από ζευγάρι... φίλοι: Ποιοι δύο σταρ διέψευσαν τις φήμες περί επανασύνδεσης;