Ό,τι πιο ακραίο έχετε ακούσει: To τρικ της Khloe Kardashian για να αδυνατίσει γρήγορα!

Ό,τι πιο ακραίο έχετε ακούσει: To τρικ της Khloe Kardashian για να αδυνατίσει γρήγορα!

Δε θα πιστεύετε αυτό που διαβάζετε

Οι κυρίες στο Hollywood έχουν εμμονή με το σώμα τους. Το καθημερινό τους πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής: Σκληρή δίαιτα, αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο και φυσικά πολλή πίεση. Η ανασφάλειά τους χτυπάει κόκκινο. Πολλές από αυτές φτάνουν στο σημείο να... λιμοκτονούν για να καταφέρουν να μπουν στο στενό μαύρο τους φόρεμα. Γιατί τόση τρέλα βρε κορίτσια; Το παν είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και αυτό να βγαίνει προς τα έξω. Υπάρχει κάτι πιο sexy από την αυτοπεποίθηση;


Πάμε όμως στο κυρίως θέμα μας. Σίγουρα κατά καιρούς θα έχετε ακούσει εξωφρενικά τρικ και δίαιτες που ακολουθούν κατά γράμμα οι stars. Το τρικ όμως της Khloe Kardashian πραγματικά μας ξεπερνά. Η αδερφή της Kim, αφού απολαύσει (δύο!) μπουκιές, ψεκάζει το πιάτο της με καθαριστικό γενικής χρήσης! Όπως καταλαβαίνετε, μετά τις δύο μπουκιές, απαγορεύει με αυτόν τον τρόπο στον εαυτό της να συνεχίσει να τρώει. Όπως τόνισε η ίδια προτιμά να πετάει φαγητό από το να πάρει κι άλλα κιλά.


Όχι πείτε μας, δεν είναι αυτό ό,τι πιο ακραίο έχετε ακούσει; Και σας έχουμε και... καλύτερη είδηση. Λέγεται πως τη μέθοδο αυτή έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και η Victoria Beckham. Πραγματικά χάνουμε πάσα ιδέα! Μακριά από τέτοια πρότυπα. Παν μέτρον άριστον και αφήστε τις κυρίες του Hollywood να κάνουν τα... δικά τους. Η υγεία σας πάνω από όλα.

Διαβάστε ακόμα

Επιτέλους! Η Beyoncé εμφανίστηκε όπως όλες περιμέναμε

Γιατί όλοι βρίζουν την Κατερίνα Καινούργιου;