Eργασία και χαρά;Η Victoria Beckham στη νέα της μπουτίκ πιο χαμογελαστή από ποτέ!

Eργασία και χαρά;Η Victoria Beckham στη νέα της μπουτίκ πιο χαμογελαστή από ποτέ!

Μήπως γκρεμίστηκε κανένας φούρνος εκεί στο Λονδίνο;

Το αυστηρό της ύφος είναι ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά της, οπότε όταν η Victoria Beckham μας χαρίζει απλά και μόνο ένα χαμόγελό της, από μόνο του, αποτελεί είδηση που κάνει αυτόματα το γύρο του κόσμου. Και πόσο μάλλον τώρα που η χαρά της πηγάζει όχι από την απόλαυση κάποιου ταξιδιού ή κοσμικής εμφάνισης, αλλά από την δουλειά της.


Αυτή τη φορά, η επιχειρηματίας πλέον, Victoria, έφτασε στη νέα μπουτίκ της και παρότι ντυμένη στα λευκά, δεν έμοιαζε καθόλου με την βασίλισσα του... χιονιού, αφού ήταν όλο κέφι και χαμόγελα. Το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα, η μπουτίκ ρούχων στην Dover Street του Λονδίνου, μετρά μόλις ένα μήνα ζωής και η διάσημη σταρ μάλλον είναι τόσο χαρούμενη και ικανοποιημένη που δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.


Άλλωστε, δεν είναι από τις σπάνιες φορές που την βλέπουμε να ασχολείται ουσιαστικά με αυτή την επιχειρηματική της κίνηση, αφού αρκετά συχνά επισκέπτεται την μπουτίκ της, εξυπηρετώντας ακόμα και η ίδια τους πελάτες της, αλλά και πριν ακόμα ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό, φρόντιζε να επιβλέπει η ίδια συνεχώς τις εργασίες. Και όπως καταλαβαίνουμε, μάλλον είναι κάτι που την γεμίζει ουσιαστικά.

Διαβάστε ακόμη:

Kate Middleton - Kim Kardashian: Και όμως υπάρχει κάτι κοινό μεταξύ τους

Η απόλυτη ήττα: Ποια celebrity «έφαγε πόρτα» σε πασίγνωστο club;