Πασίγνωστη σταρ χωρίζει ενώ βρίσκεται στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης της!

Πασίγνωστη σταρ χωρίζει ενώ βρίσκεται στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης της!

Τι πόσταρε και φούντωσε τις φήμες;

Βρίσκεται μια ανάσα προτού να γίνει μητέρα για ακόμα μια φορά, αφού σε ένα μήνα θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί και η Kourtney Kardashian, φαίνεται πως αντί να πλέει σε πελάγη ευτυχίας για το ευχάριστο γεγονός, ασχολείται και πάλι με τα προσωπικά προβλήματα που αφορούν την ίδια και τον σύζυγό της, Scott Disick.


Και μπορεί τα σκαμπανεβάσματα αυτής της... ταλαίπωρης σχέσης να είναι πολλά, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο μέχρι τώρα κατόρθωναν να σώσουν τον γάμο αυτό, έστω και την τελευταία στιγμή. Αυτή τη φορά όμως, όπως όλα δείχνουν, το διάσημο ζεύγος χωρίζει και μάλιστα οριστικά. Φυσικά, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, όμως η διάσημη ριάλιτι σταρ, ανέβασε την Παρασκευή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την ταινία της Disney «Lilo & Stitch», όπου έγραφε: «Αν θέλεις να φύγεις, μπορείς. Ωστόσο, θα σε θυμάμαι. Θυμάμαι όλους όσους φεύγουν». Και φυσικά, με τον σαφέστατο αυτό υπαινιγμό η Kourtney άφησε να εννοηθεί πως αναφέρεται στον σύζυγό της Scott.


Παράλληλα με την φωτογραφία αυτή, στο σόου όπου πρωταγωνιστεί η Kourtney με τίτλο «Κοurtney & Khloé Take The Hamptons», αναφέρθηκε από την ίδια πως ο Scott σχεδίαζε να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης. Να είναι το θέμα των εξαρτήσεών του αυτό θα δώσει το οριστικό τέλος, ή μήπως τελικά θα κάνουν μια νέα αρχή, με αφορμή τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού; Η ιστορία έχει δείξει πάντως πως δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην άποψη πως... αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανά κολλάει, οπότε είναι όλα πιθανά!

Διαβάστε ακόμη:

Aν δεν έχει αυτή η star αξιοζήλευτη κοιλιά τότε πoια;

6 διάσημες κυρίες μας συστήνονται χωρίς makeup. Δείτε τις!