Jennifer Aniston: Τι απαντά για την επανένωση των «Friends»;

Jennifer Aniston: Τι απαντά για την επανένωση των «Friends»;

Θα δούμε και πάλι την ηθοποιό να υποδύεται την Rachel Green;

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών, και μάλιστα σε μια περίοδο όπου οι τηλεοπτικές σειρές δεν βρίσκονταν στο πικ τους. Τα «Φιλαράκια» γνώρισαν τεράστια και παγκόσμια επιτυχία, κάνοντας τους πρωταγωνιστές της σειράς πλούσιους και διάσημους. Άλλωστε, ακόμα και σήμερα, δέκα χρόνια μετά το επικό τέλος της, συνεχίζει να προβάλλεται σε πάμπολλες χώρες, να απασχολεί, να συγκινεί.


Και φυσικά, τα εκατομμύρια θαυμαστών της ανά τον κόσμο έχουν κάνει σαφή την επιθυμία τους και το αίτημά τους εδώ και χρόνια, που δεν είναι άλλο από την επανένωση της πολυαγαπημένης παρέας. Για αυτή την ενδεχόμενη και πολυσυζητημένη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς μίλησε η μια εκ των πρωταγωνιστών, η Jennifer Aniston, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «The Graham Norton». Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό προκειμένου να μιλήσει για την νέα της ταινία «Horrible Bosses 2», και φυσικά η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην φτάσει κάποια στιγμή στους «Friends».


Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για την επανένωση της γνωστής παρέας, η αγαπημένη σταρ απάντησε χρησιμοποιώντας το δυνατό της... διπλωματικό χαρτί. Το χιούμορ της. «Θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει όταν θα γεράσουμε και να το ονομάσουμε Χρυσοί Φίλοι», είπε αστειευόμενη η ηθοποιός, κάνοντας τους πάντες να γελάσουν, ωστόσο απέφυγε διακριτικά να δώσει μια σαφή απάντηση, γεμίζοντάς μας με ελπίδες πως κάποια μέρα θα δούμε τους έξι φίλους και πάλι μαζί!

Πάντως, μια μικρή δόση από... reunion την πήραμε πρόσφατα, όταν η Jennifer Aniston βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Jimmy Kimmel Live». Εκεί, ο παρουσιαστής επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στην ίδια, αλλά και το κοινό, όταν αποκάλυψε ξαφνικά μπροστά της το γνωστό και λατρεμένο σκηνικό της σειράς, που δεν είναι άλλο από την κουζίνα της Monica. Εκεί, καλεσμένη και παρουσιαστής κάθισαν και άρχισαν να ερμηνεύουν τους ρόλους τους ως Rachel και Ross, ενώ στη συνέχεια, οι δύο συμπρωταγωνίστριές της, Lisa Kudrow και η Courteney Cox, μπήκαν στο σκηνικό ως Phoebe Buffay και Monica Geller αντίστοιχα, δημιουργώντας μια νοσταλγική και συγκινησιακή ατμόσφαιρα. Θυμηθείτε το απόσπασμα με το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Aν δεν έχει αυτή η star αξιοζήλευτη κοιλιά τότε πoια;

6 διάσημες κυρίες μας συστήνονται χωρίς makeup. Δείτε τις!