ΑMA’s:Η εκπληκτική Lopez, η μέτρια Selena & το διάφανο φόρεμα celebrtity έκλεψαν τα φλας

ΑMA’s:Η εκπληκτική Lopez, η μέτρια Selena & το διάφανο φόρεμα celebrtity έκλεψαν τα φλας

Όλα όσα είδαμε φέτος στο κόκκινο χαλί των αμερικανικών μουσικών βραβείων

Για ακόμη μια χρονιά το Los Angeles έγινε τόπος συνάντησης διάσημων ονομάτων της αμερικανικής βιομηχανίας μουσικής ώστε παραλάβουν τα πρεστιζάτα μουσικά βραβεία και παράλληλα οι γυναίκες stars να δείξουν τα υπέροχα φορέματά τους στο κόκκινο χαλί.

Το μεγαλύτερο όνομα της βραδιάς, που έδωσε το παρόν και χωρίς δεύτερη σκέψη στέφτηκε απόλυτη νικήτρια των red carpet εμφανίσεων, ήταν η Jennifer Lopez. Αν και όπως θα παρατηρήσετε στο φωτογραφικό gallery ήταν σχεδόν η μεγαλύτερη σε ηλικία παρόλα αυτά καμία δεν κατάφερε ακόμα και να την συναγωνιστεί.

Η 45χρονη star εμφανίστηκε με δημιουργία Reem Acra από μετάξι που άφηνε ακάλυπτους τους γυμνασμένους κοιλιακούς της, που συνδύασε με Christian Louboutin γόβες, και κοσμήματα Silverman Diamond. Επέλεξε smokey eyes στο μακιγιάζ και sleek looκ στα μαλλιά και όπως φαντάζεστε για εκείνη άναψαν τα περισσότερα φλας.

Ούτε η Selena Gomez που έχει τα μισά της χρόνια δεν κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις παρόλο που εμφανίστηκε με κομψή δημιουργία Giorgio Armani Prive. Μαύρο φόρεμα κλειστό μέχρι τον λαιμό, που άφηνε την πλάτη ακάλυπτη, αλλά δεν ήταν αρκετό για να μας κάνει να ενθουσιαστούμε. Η Rita Ora συνεχίζοντας τις glam εμφανίσεις προτίμησε λανθασμένα μια ογκώδη κίτρινη τουαλέτα που δεν θα ταίριαζε ούτε για τα βραβεία Όσκαρ.

Η τελετή σήμανε και την επιστροφή στα μουσικά πράγματα της αγαπημένης Fergie, μέλος των Black Eyed Peas, που μόλις κυκλοφόρησε το νέο της cd και ευελπιστεί σιγά σιγά να δει ξανά τα charts. Ο ξένος τύπος λάτρεψε την εμφάνισή της με μαύρο φόρεμα το οποίο διέθετε βαθύ σκίσιμο στο πόδι.

Δύο ακόμη εμφανίσεις, που κέρδισαν το ενδιαφέρον ήταν των Kendall και Kylie Jenner, που πόζαραν με άνεση στους φωτογράφους. Η Kendall πιο σεμνή με ασπρόμαυρη δημιουργία ενώ η Kylie με τα τεράστια χείλη από botox επέλεξε μια δημιουργία, το κόψιμο της οποίας φοράει σχεδόν πάντα στις επίσημες εμφανίσεις της.

Η Heidi Klum φυσικά και εντυπωσίασε όπως άλλωστε κάνει πάντα στο κόκκινο χαλί με το στενό μαύρο φόρεμα με στρας λεπτομέρειες και τα υπέροχα πέδιλα από plexi glass που επέλεξε να φορέσει. Τέλος η Nicki Minaj μας εντυπωσίασε και εξέπληξε για τη σεμνότητά της μέσα στο μαύρο φόρεμα Alexander Wang.

Το στιλιστιλό αποκορύφωμα ήταν το φόρεμα δίχτυ της TV persona Bleona που καταχωρήθηκε ως η πιο κακοντυμένη της βραδιάς παμψηφεί και η Diana Ross που ντύθηκε κάτι σε φουντωτό πουλί.

Δείτε τις στο gallery.

Διαβάστε ακόμη:

5 cool πράγματα να κάνεις στην Αθήνα αυτόν τον χειμώνα (εμείς τα δοκιμάσαμε όλα)!

Ποια star θα υποδυθεί την Tinker Bell στη νέα ταινία; Η απάντηση θα σας... αιφνιδιάσει