Να και μία star χωρίς κόμπλεξ: Δείτε την με μαγιό και χωρίς… ρετούς!

Να και μία star χωρίς κόμπλεξ: Δείτε την με μαγιό και χωρίς… ρετούς!

Οφείλουμε να της πούμε ένα μεγάλο μπράβο

Οι περισσότερες κυρίες στο Hollywood (αλλά και στην εγχώρια showbiz) δεν επιτρέπουν στους δημοσιογράφους να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους χωρίς πρώτα να τις έχουν επεξεργαστεί. Όταν δε, μιλάμε για φωτογραφίες με... μπικίνι, εκεί κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να βγουν στα περιοδικά ή στα sites με αψεγάδιαστα κορμιά. Τι νομίζετε; Διαθέτουν όλες τέλεια γραμμωμένους κοιλιακούς και καλοσχηματισμένους γλουτούς; Όχι βέβαια.

Από τη... μαύρη λίστα βγάλαμε την Katy Perry, η οποία μόλις μας απέδειξε πως είναι ακομπλεξάριστη. Η διάσημη τραγουδίστρια τα έχει καλά με τον εαυτό της και αυτό φαίνεται.

Η Katy απολάμβανε ανενόχλητη τα μπανάκια της στην Αυστραλία χωρίς να την ενδιαφέρουν οι paparazzi. Στις αρετουσάριστες φωτογραφίες φαίνονται οι μικροατέλειές της και όπως καταλαβαίνετε, δε μεσολάβησε για να απαιτήσει επεξεργασία. Ένα υγιέστατο κορμί και ένα ακόμη πιο υγιές μυαλό! Μπράβο στην Perry.


Κανείς δεν είναι τέλειος και καλό θα ήταν κάποια στιγμή να σταματήσει όλο αυτό το παιχνίδι με το photoshop. Όχι τίποτα άλλο, δημιουργούνται και κόμπλεξ στις απλές-καθημερινές γυναίκες που παρακολουθούν ευλαβικά τις αγαπημένες τους stars. Δείτε την Katy Perry με μαγιό στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Tην έκανε ρεζίλι και τον χωρίζει. Ποιο διάσημο ζευγάρι περνάει κρίση;

Αγωνία στα κανάλια: Τα σίριαλ και οι εκπομπές που κόβονται!