Eva Mendes: Mιλά πρώτη φορά για την κόρη της και τα «βάζει» με τον Ryan Gosling.Τι συνέβη;

Ερμιόνη Σαρρή
Eva Mendes: Mιλά πρώτη φορά για την κόρη της και τα «βάζει» με τον Ryan Gosling.Τι συνέβη;

Η απόγνωση της star

Είναι μανούλα εδώ και 6 εβδομάδες και προσπαθεί να ζήσει τις μοναδικές αυτές στιγμές με την κορούλα της όσο το δυνατόν περισσότερο. Όλοι είχαμε απορήσει, πώς είχε καταφέρει να χάσει τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης και η σταρ μέσω της πρόσφατης συνέντευξής της μας έδωσε για τα καλά να καταλάβουμε το λόγο.


Δεν κοιμάται πια τα βράδια η Εva Mendes και η αίτια δεν είναι άλλη από τη μικρή Esmeralda Amada. Νόμιζε, πως δημιουργώντας μία οικογένεια θα έδινε τέλος στα ξενύχτια, αλλά πολύ γρήγορα διαψεύστηκε. Μπορεί να μη διασκεδάζει πλέον σε κάποιο γνωστό club αλλά και πάλι δεν κλείνει μάτι. Δεν έχει προσλάβει κάποια νταντά στο σπίτι, οπότε όλο το βάρος της φροντίδας της μικρής (και ειδικά το βραδινό) πέφτει πάνω της. Δεν είναι και λίγο να σε ξυπνάνε ανά 1-2 ώρες μέσα στον ύπνο σου. Θέλει κουράγιο η μητρότητα και η διάσημη ηθοποιός το έχει καταλάβει για τα καλά. Αισθάνεται εξαντλημένη και μερικές φορές χαμένη αλλά παίρνει κουράγιο από τις υπόλοιπες μανούλες που περνάνε τα ίδια. Μήνες είναι και θα περάσουν. Μα καλά ο Ryan τι κάνει; Ούτε μία πάνα δεν αλλάζει τα βράδια; Ελπίζουμε να έπιασε τη... σπόντα της Eva και από εδώ και πέρα να τη βοηθά!


Όσο για την επιλογή του ονόματος Esmeralda Amada, οι δύο γονείς Ryan Gosling και Eva Mendes εμπνεύστηκαν από το χαρακτήρα της Esmeralda, της νουβέλας The Hunchback of Notre Dame του Victor Hugo. Το Amada, από την άλλη, σημαίνει «αγαπημένη» στα Ισπανικά και ήταν και το όνομα της γιαγιά της ηθοποιού.

Τι να πούμε και εμείς, κουράγιο και υπομονή!

Διαβάστε ακόμα:

Ρεκόρ τσακωμών: Αυτό είναι το διάσημο ζευγάρι που (δυστυχώς) το πάει για... διαζύγιο!

Το γράμμα της Suri στον Άγιο Βασίλη και οι απίστευτες «απαιτήσεις» της