Αποκάλυψη που τους «καίει»: Πασίγνωστο ζευγάρι κοιμάται χώρια εδώ και... 5 χρόνια!

Αποκάλυψη που τους «καίει»: Πασίγνωστο ζευγάρι κοιμάται χώρια εδώ και... 5 χρόνια!

Η εξομολόγηση του συζύγου που μας... σόκαρε

Γνωρίστηκαν το 2006 και από τότε η σχέση τους έχει περάσει ουκ ολίγες δυσκολίες! Τα σκαμπανεβάσματα πολλά και δυστυχώς τα πράγματα έχουν αρχίσει να χειροτερεύουν. Ο χωρισμός λέγεται πως είναι σε απόσταση αναπνοής.

Ο λόγος για την Kourtney Kardashian και τον Scott Disick, οι οποίοι μέσα στην όλη ταραχή περιμένουν και το τρίτο τους παιδί! Η εξάρτηση του Scott από το αλκοόλ έχει εξουθενώσει την αδερφή της Kim, η οποία λέγεται πως είναι πολύ κοντά στο να τον χωρίσει οριστικά.


Τις φήμες πως δεν τα πάνε πολύ καλά επιβεβαίωσε και ο σύντροφός της μέσα από το reality που συμμετέχουν εν ονόματι «Kourtney & Khloe Take The Hamptons». Η Kourtney τόνισε πως χρειάζεται χώρο και χρόνο να σκεφτεί και η απάντηση του συντρόφου της ήταν άμεση. Συγκεκριμένα ξέσπασε δηλώνοντας τα ακόλουθα: «Πόσο περισσότερο χώρο θέλεις; Δεν κοιμόμαστε μαζί εδώ και 5 χρόνια.»


Πραγματικά πώς γίνεται να έχουν να κοιμηθούν μαζί πάνω από 5 χρόνια αλλά να έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή είναι άξιο απορίας. Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Παιχνιδάκι δημοσιότητας μας μυρίζει. Δείτε φωτογραφίες τους στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Πασίγνωστη σταρ χωρίζει ενώ βρίσκεται στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης της!