Η πρώτη εμφάνιση της Mila Kunis μετά την απιστία του Ashton: Ποιος την συνοδεύει;

Η πρώτη εμφάνιση της Mila Kunis μετά την απιστία του Ashton: Ποιος την συνοδεύει;

Μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Δείτε την με skinny jeans

Την 1η Οκτώβρη η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher ένιωσαν πιο ευτυχείς από ποτέ, μιας και η όμορφη star έφερε στη ζωή ένα γλυκύτατο μωράκι. Δυστυχώς λίγες μέρες μετά ήρθαν στη δημοσιότητα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ashton να είναι ιδιαίτερα άτακτος! Η φωτογραφία που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι με μια νεαρή ξανθιά είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου και φυσικά είχε προκαλέσει ταραχή! Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο sexy ηθοποιός είχε... κερατώσει τη Mila τους πρώτους μήνες της σχέσης τους.


Η Mila μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση, όπως επίσης απέφευγε όσο μπορούσε να εμφανίζεται δημοσίως. Χθες όμως ο φακός των paparazzi τη συνέλαβε στο Ralph's Market στο Los Angeles να κάνει τις αγορές της. Στο πλάι της όμως δεν ήταν ο Kutcher αλλά μια φίλη της!


Η 31χρονη star μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κορούλας της, έχει ήδη καταφέρει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Πραγματικά εντυπωσιακή η σιλουέτα της. Ας ελπίσουμε ότι είναι καλά και ψυχολογικά και να μην έχει επηρεαστεί από τις... παρελθοντικές σκανταλιές του συντρόφου της.

Δείτε την να κάνει τα ψώνια της, στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Το γράμμα της Suri στον Άγιο Βασίλη και οι απίστευτες «απαιτήσεις» της

Ρεκόρ τσακωμών: Αυτό είναι το διάσημο ζευγάρι που (δυστυχώς) το πάει για... διαζύγιο!