H μεγαλύτερη «χυλόπιτα» που έφαγε ποτέ η Jennifer Aniston: Tι συνέβη;

Γωγώ Φούντα
H μεγαλύτερη «χυλόπιτα» που έφαγε ποτέ η Jennifer Aniston: Tι συνέβη;

Το φυσάει και δεν κρυώνει λέμε

Ξέρετε τι είναι κυρίες και κύριοι, να κόβεις τη γυμναστική, να παχαίνεις, να σκουραίνεις τα μαλλιά σου- και δεν μιλάμε για έναν τόνο- να κυκλοφορείς σε μία ολόκληρη ταινία άβαφη με το μαλλί λαδωμένο και σημάδια στο πρόσωπο, ενώ όλοι ξέρουμε ότι σου αρέσουν τα λούσα και η περιποίηση, και τελικά, έπειτα από όλες αυτές τις θυσίες, να μην παίρνεις ούτε μία ρημάδα υποψηφιότητα;

Ναι φυσικά και αναφερόμαστε στην Jennifer Aniston, η οποία έχει πάρει τόσο πατριωτικά το νέο της ρόλο και τη στροφή της προς την ποιότητα, που από την μανία της να αναγνωριστεί και ως δραματική ηθοποιός, μας έχει δημιουργήσει την εντύπωση όχι μόνο ότι είναι υποψήφια για Oscar, αλλά ότι το έχει πάρει κιόλας!

Και μπορεί η οι υποψηφιότητες για το πολυπόθητο αγαλματίδιο να αργούν ακόμη, αυτές όμως των Spirit Awards ανακοινώθηκαν, αλλά μάλλον δεν άρεσαν και πολύ στην Jen διότι το όνομά της, δεν υπήρχε πουθενά στη λίστα-κάτι σαν το χαμένο τραπέζι στο νυχτερινό μαγαζί! Οι κυρίες που θα διεκδικήσουν λοιπόν το βραβείο, είναι οι Marion Cotillard, Rinko Kikuchi, Julianne Moore, Jenny Slate και Tilda Swinton.

Το πλήγμα όπως αντιλαμβάνεστε ήταν μεγάλο, διότι όλα αυτά τα βραβεία θεωρούνται προάγγελοι των Oscars και διαμορφώνουν γνώμες και εντυπώσεις. Φήμες που θέλουν την Aniston να έχει κλειστεί στο σπίτι της και να σπάει πράγματα, είναι ανεπιβεβαίωτες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ζόρια της τα τραβάει!

Εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να είσαι superstar και να σε αγνοούν επιδεικτικά. Κουράγιο βρε Jennifer γιατί υπάρχουν και χειρότερα όπως να πάρει το Oscar η Angelina! Οπότε cool.

Διαβάστε ακόμη:

Το γράμμα της Suri στον Άγιο Βασίλη και οι απίστευτες «απαιτήσεις» της

Δε βγαίνουν από το σπίτι: Ποια διάσημη ντρόπιασε τους γονείς της;

Η δήλωση της Kate Hudson που θα «πονέσει» τις γυναίκες όλου του κόσμου!