Για πρώτη φορά μετά τον τσακωμό: Η Αngelina Jolie μιλά για το γάμο της με τον Brad Pitt!

Για πρώτη φορά μετά τον τσακωμό: Η Αngelina Jolie μιλά για το γάμο της με τον Brad Pitt!

Σίγουρα δεν περιμέναμε αυτές τις δηλώσεις

Χαμός έγινε στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες και το βίντεο που παρουσιάζουν τους δύο μεγάλες αστέρες του κινηματογράφου Angelina Jolie και Brad Pitt να καβγαδίζουν έντονα στο μπαλκόνι της σουίτας όπου διέμεναν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

23839A7900000578-2849008-Body language It looked as though the pair were engaging in a he-143 1416989871503


Λίγες μόλις ημέρες μετά, η Angelina έρχεται να δώσει την απάντησή της σε όλους εκείνους που βιάστηκαν να πουν ότι το διάσημο ζευγάρι χωρίζει. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στον Tom Brokaw και στο Today Show του NBC για το γάμο της με τον Brad! Ομολογουμένως αυτά που δήλωσε δεν τα περιμέναμε με τίποτα και θα σας εξηγήσουμε παρακάτω το γιατί.


Πάμε όμως να δούμε τι είπε η Jolie: «Έρχονται στιγμές που λέω πως πρέπει να γίνω καλύτερη σύζυγος. Του λέω πως θα πάω να μάθω να μαγειρεύω κι εκείνος μου λέει γλυκιά μου ξέρεις σε ποια πράγματα είσαι καλή και σε ποια όχι.» Και συνεχίζει: «Έχω σκοπό να γίνω καλύτερη σύζυγος. Ο Brad ξέρει τα όριά μου και αν είμαι καλή σύζυγος και μητέρα.». Όσο για το γάμο της; Η πετυχημένη ηθοποιός τόνισε πως δεν τον έκαναν επειδή... έπρεπε αλλά επειδή ένιωθαν απολύτως σίγουροι ο ένας για τον άλλον. Δεν τους έλειπε κάτι, απλώς ήθελαν να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους.

2383994100000578-2849008-The distance between them At one point Angelina was seen steppin-149 1416989928086

H Angelina έδωσε την απάντησή της! Τσακωμοί υπάρχουν και θα υπάρχουν σε όλα τα ζευγάρια. Όχι πείτε μας, δεν εκπλαγήκατε με τις δηλώσεις της; H Jolie να λέει δημοσίως πως θέλει να γίνει... καλύτερη νοικοκυρά, το είδαμε και αυτό. Εύγε να της πούμε.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνισή της στο NBC καθώς και από την πρεμιέρα της ταινίας Unbroken στο Λονδίνο!

Διαβάστε ακόμα

Άγριος καβγάς μεταξύ Jolie-Pitt: Δείτε φωτογραφίες από τον τσακωμό τους!

Το γράμμα της Suri στον Άγιο Βασίλη και οι απίστευτες «απαιτήσεις» της