Η πιο ακομπλεξάριστη σταρ: Συγχαίρει τον πρώην της για τον αρραβώνα του!

Ερμιόνη Σαρρή
Η πιο ακομπλεξάριστη σταρ: Συγχαίρει τον πρώην της για τον αρραβώνα του!

Γιατί άλλωστε να μην το κάνει; Όλες το ίδιο θα κάναμε

Η διάσημη τραγουδίστρια μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό από τον πρώην της αλλά αυτό δεν σημαίνει, πως δεν τρέφει ακόμη κάποια αισθήματα αγάπης για τον ίδιο. Φαίνεται, πως τον έχει ξεπεράσει για τα καλά, αφού η δική του χαρά είναι πλέον και δική της. Μπράβο ανωτερότητα!


Ο έρωτας της Ashley Roberts και του Declan Donnelly ξεκίνησε στο πλατό της εκπομπής I'm a Celebrity...Get Me Out of Here το 2012 και αν ακόμα οι δύο τους δεν το παραδέχτηκαν ποτέ, αγαπήθηκαν κεραυνοβόλα. Το πρώην μέλος του συγκροτήματος των Pussycat Doll ταξίδεψε στην Αυστραλία και συγχάρηκε αυτοπροσώπως τον πρώην της για το καινούριο βήμα στη ζωή του. Ολόκληρο δαχτυλίδι έδωσε στη νέα του αγαπημένη Ali και αυτή θα του έστελνε τα συγχαρητήρια μέσω των social media; Όχι, καλέ! Πήρε το αεροπλάνο, εμφανίστηκε στην εκπομπή (έτσι για να θυμηθεί και τα παλιά) και έδωσε... την ευχή της. Ολοκληρωμένα πράγματα. Αφού οι δυο τους δεν τα βρήκαν, γιατί και αυτός να μη φτιάξει τη ζωή του όπως θέλει;Εδώ δεν έχει και άδικο!

Declan και Ali Astall μετράνε ήδη δέκα χρόνια επαγγελματικής σχέσης και 1,5 χρόνο περίπου ερωτικής. Αφού, λοιπόν , μέχρι και η πρώην τους θέλει μαζί, εμείς τι άλλο να πούμε, Τα σχόλια είναι περιττά! Που ξέρετε, μπορεί να δούμε και καμιά κουμπαριά στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Η φαινομενικά τέλεια εμφάνιση, έγινε στόχος αμέτρητων επικριτικών σχολίων: Γιατί όμως;

Η «ανθρώπινη» πλευρά της Nicole Kidman και η ατάκα της... που θα συζητηθεί!