«Έφαγε» ήττα από τον ίδιο της το σύντροφο: Δείτε τι συνέβη

Ερμιόνη Σαρρή
«Έφαγε» ήττα από τον ίδιο της το σύντροφο: Δείτε τι συνέβη

Μα και αυτός... απαράδεκτος!

Η ίδια, πριν από λίγες ημέρες, ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να στηρίξει τον αγαπημένο της και όλα τα φλας των φωτογράφων έπεσαν πάνω τους. Ομολογουμένως αποτελούν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της showbiz και φυσικά δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Δεν ξέρουμε βέβαια την εξέλιξη του μετά τη... γκάφα του συντρόφου της.


Σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC βρέθηκε ο Lewis Hamilton με σκοπό να μιλήσει για τη μεγάλη του νίκη στην Formula 1. Και εκεί που όλα ήταν μια χαρά, ο πρωταθλητής έκανε το μέγα... λάθος. Ένα παιχνίδι σκέφτηκαν να παίξουν μαζί με τον παραγωγό της εκπομπής, κάτι σαν το «άκου και μάντεψε» και εκείνος δεν τα πήγε και τόσο καλά. Για να σκεφτείτε ούτε τη φωνή της αγαπημένης του συντρόφου, Nicole Scherzinger δεν αναγνώρισε. Ουπς, αυτό πρέπει να πόνεσε. Μα καλά βρε Lewis καταλαβαίνουμε, πως τον τελευταίο καιρό ήσουν απασχολημένος λόγω της προετοιμασίας και των αγώνων, αλλά να μην αναγνωρίσεις ούτε την ίδια σου την κοπέλα; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Αυτή μέχρι που δάκρυσε με τη νική σου!Βέβαια για να προλάβει τη συμφορά, ομολόγησε ότι δεν ήταν ακόμη μαζί, όταν κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο τραγούδι. Συγνώμη, που θα στο πούμε, αλλά ό,τι και αν λες, ό,τι και αν κάνεις, δεν το σώζεις.


Η λύση πάντως είναι μία... διάβασμα. Μάλλον ήρθε η ώρα να μάθεις όλα τα μουσικά κομμάτια της Nicole και να μην την ξαναπατήσεις. Το νου σου!

Διαβάστε ακόμα:

Δήλωση σοκ: «Έπρεπε να είμαι μεθυσμένη ή να έχω πάρει ναρκωτικά για να κάνω sex μαζί του»

Μετά το χαμό με τις πλαστικές, ποια επιπλέον αλλαγή έκανε πάνω της η Renée Zellweger;