Γιατί η Ζέτα έχει κατάθλιψη και ποια η αιτία του μεγαλύτερου καυγά στη celebrity ιστορία;

Γωγώ Φούντα
Γιατί η Ζέτα έχει κατάθλιψη και ποια η αιτία του μεγαλύτερου καυγά στη celebrity ιστορία;

Tι συνέβη στον κόσμο των stars την εβδομάδα που μας πέρασε;

Παρασκευή σήμερα και μιας και η εβδομάδα τελειώνει και έρχεται ένα όμορφο, ελπίζουμε σαββατοκύριακο, το οποίο υποψιαζόμαστε ίσως είναι και το πρώτο καθαρά εορταστικό, λέμε να σας αποχαιρετήσουμε όμορφα, γλυκά και κυρίως τσαχπίνικα, με μία μικρή ανακεφαλαίωση των καλύτερων θεμάτων, που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε, και κυρίως διαβάσατε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Πρώτη στη λίστα δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι άλλη από την Angelina Jolie, η οποία κάθε φορά που κάνει εμφάνιση, λέει κάτι ή απλά... υπάρχει, το ενδιαφέρον το δικό σας, και το δικό μας φυσικά είναι τεράστιο! Μόνο που στην προκειμένη το θέμα δεν αφορούσε σε κάποια αψεγάδιαστη εμφάνιση της star, ούτε το νέο της ταξίδι ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως, αλλά τον άγριο καυγά της με το Βrad Pitt! Κι όμως τα 2 αυτά παιδιά τσακώνονται-το λόγο δεν τον μάθαμε ποτέ- και δυστυχώς τα αδιάκριτα μάτια τους είδαν, με αποτέλεσμα να γίνουν πρωτοσέλιδο. Το λόγο δεν θα τον μάθουμε ποτέ, εννοείται, αλλά έχουμε να πούμε ότι ήδη το διάσημο ζεύγος έχει ξεχάσει το συμβάν.

Ο χωρισμός της Kourtney Kardashian μας προβλημάτισε επίσης αρκετά, αν και περισσότερο μας προβληματίζει ότι είναι ακόμα με τον ίδιο άντρα έπειτα από τόσα χρόνια! Φήμες λένε ότι η Kris Jenner σχεδιάζει να την αποκληρώσει λόγω υπερβολικής... πίστης στο Scott Disick! Ένα αινιγματικό post της Kourtney στο Instagram και τσουπ να οι φήμες περί χωρισμού. Kαι μάλιστα ενώ είναι 7 μηνών έγκυος! 'Ασχημα πράγματα αυτά.

Μία ακόμη προσωπικότητα που αγαπάμε, και έχουμε ψηλά αν θέλετε, είναι η Kate Hudson, η οποία όμως κάπως μας απογοήτευσε, λέγοντας ότι διατηρεί το κορμί της με πολλή γυμναστική και διατροφή! Ε όχι δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Kate μόλις μας γκρέμισες έναν ολόκληρο μύθο! Στενοχωρημένη αρκετά είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μάλλον θα μείνει χωρίς εκπομπή φέτος το χειμώνα κάτι που φέρει βαρέως μιας και έχει συνηθίσει να έχει κάθε χρόνο τηλεοπτική στέγη (για να μιλήσουμε και με τηλεοπτικούς όρους). Εντάξει το πολύ πολύ να μείνει εκτός μέχρι την Άνοιξη. Κάνουμε απλά μία πρόβλεψη. Και επειδή πάντα οι χωρισμοί πουλάνε, στο επίκεντρο βρέθηκε και η ντροπιασμένη Amber Heard η οποία έγινε τόσο έξαλλη με την μεθυσμένη εμφάνιση του Johnny Depp στα Hollywood Film Awards, που σκέφτεται σοβαρά να τον χωρίσει. Εμάς πάντως μας φάνηκε σαν να υποδυόταν τον Jack Sparrow. Όχι;

Αυτά από εμάς. Καλό σαββατοκύριακο και κυρίως καλή ξεκούραση!