Διάσημη παρουσιάστρια φοβάται πως δε θα παντρευτεί ποτέ,επειδή έμεινε φαλακρή

Ερμιόνη Σαρρή
Διάσημη παρουσιάστρια φοβάται πως δε θα παντρευτεί ποτέ,επειδή έμεινε φαλακρή

Μα γιατί τόση απαισιοδοξία;

Η διάσημη βρετανίδα παρουσιάστρια σε παλαιότερες συνεντεύξεις της έχει παραδεχτεί, πως πάσχει από χρόνια κατάθλιψη ενώ τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει το πρόβλημα της αλωπεκίασης. Δεν είναι και πολύ αισιόδοξη για όλα όσα της συμβαίνουν και αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις και στην προσωπική της ζωή.


Η Gial Porter δεν κρύβει το άγχος τη για το θέμα του γάμου και μάλιστα ομολογεί, πως έχει χάσει κάθε ελπίδα να ντυθεί νυφούλα. Έχει χάσει όλα της τα μαλλιά και αυτός είναι ο λόγος, που πιστεύει πως θα γεράσει μόνη της. Μπορεί να είναι εθισμένη με το σεξ και μάλιστα να αποτελεί ένα από τα μέλη μίας ομάδας απεξάρτησης από τη συγκεκριμένη απόλαυση, αλλά αυτή την περίοδο είναι μόνη στη ζωή της. Η ψυχολογία της είναι αρκετά... πεσμένη και νομίζουμε, ότι τα βλέπει κάπως υπερβολικά τα πράγματα. Μα ας της υπενθυμίσει κάποιος, ότι ο έρωτας είναι έρωτας... και μαλλιά δεν κοιτά. Δε χρειάζεται να στεναχωριέται για τέτοια πράγματα!


Εμείς πάντως είμαστε αισιόδοξοι, πως αργά ή γρήγορα η Gial θα βρει τον ιδανικό και τότε η κατάθλιψη και οι αρνητικές σκέψεις θα αποτελούν πια παρελθόν!

Δείτε την παρουσιάστρια στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα:

Διάσημη ηθοποιός εξομολογείται το βιασμό της και συγκλονίζει

To μουσείο της Madame Tussauds μισεί τη Selena Gomez! Δείτε και θα καταλάβετε