Xίλια... μίλια μακριά:Kim και Kanye βρέθηκαν σε άλλες χώρες την Ημέρα των Ευχαριστιών!

Xίλια... μίλια μακριά:Kim και Kanye βρέθηκαν σε άλλες χώρες την Ημέρα των Ευχαριστιών!

Το γιόρτασαν από δύο ξεχωριστές ηπείρους! 

Ομολογουμένως, ποτέ το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν μας είχε συνηθίσει στο να είναι συνεχώς μαζί, όπου κι αν βρίσκεται και ό, τι κι αν κάνει, αλλά τέλος πάντων, περιμέναμε όλοι, πως έστω τις γιορτινές ημέρες θα άφηναν τα ταξίδια και τους φίλους στην άκρη και θα γιόρταζαν μαζί, όπως κάθε οικογένεια άλλωστε. Ωστόσο, Kim Kardashian και Kanye West όχι απλά επέλεξαν να μην περάσουν μαζί την Ημέρα των Ευχαριστιών, αλλά αντιθέτως, βρέθηκαν... όσο πιο μακριά γινόταν ο ένας από τον άλλο, αφού αυτός γιόρτασε στο Παρίσι και εκείνη στο Los Angeles.


Ο ράπερ ταξίδεψε μέχρι την «Πόλη του Φωτός», όπου έμεινε για λίγες μέρες, και την συγκεκριμένη βραδιά την πέρασε στο πολυτελές εστιατόριο του Ralph Lauren με δυο ακόμα φίλους του. Την ίδια στιγμή, και με έναν ωκεανό να τους χωρίζει, η Kim δημοσίευε στα social media ευχές, καθώς ετοιμαζόταν, μαζί με την κόρη της North, να παραβρεθεί στο πάρτι της αδερφής της Khloe, που διοργάνωσε στο σπίτι της.


Μάλιστα, η ριάλιτι σταρ ανέφερε αναλυτικά στον λογαριασμό της στο Instagram για τη μέρα: «Χρόνια Πολλά! Είμαι τόσο ευγνώμων που περνώ όλη μου τη μέρα με ολόκληρη την οικογένειά μου, σήμερα, στο σπίτι της Κhloe! Μαγείρεψε τόσο υπέροχα φαγητά!». Συγνώμη Kim, αλλά όταν λες... ολόκληρη την οικογένεια, τί ακριβώς εννοείς; Μήπως ο Kanye West, ένα από τα βασικά μέλη της οικογένειάς σου, λείπει ή ξέχασες ακόμα και την ύπαρξή του;

Διαβάστε ακόμη:

Οι πιο τσιγκούνες stars του Hollywood: Η λίστα θα σας εκπλήξει

Σαν ποιον μοιάζουν; Τα νέα it μοντέλα είναι ίδια με τους διάσημους γονείς τους!