Είναι από τα πλουσιότερα supermodels του πλανήτη και η μητέρα της πουλάει πίτες στο δρόμο

Γωγώ Φούντα
Είναι από τα πλουσιότερα supermodels του πλανήτη και η μητέρα της πουλάει πίτες στο δρόμο

Γιατί δεν έχει βοηθήσει καθόλου την οικογένειά της;

Όταν πρωτοακούσαμε την είδηση αυτή, η αλήθεια είναι ότι δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε και τι να σκεφτούμε, και προτιμήσαμε να μην την πολυπιστέψουμε διότι μας φάνηκε υπερβολή! Ωστόσο, όταν διαβάσαμε και δηλώσεις των... ενδιαφερομένων, δεν μπορέσαμε να μην εντυπωσιαστούμε και να προβληματιστούμε.

Διότι ξέρεις τι είναι να είσαι ένα από τα διασημότερα και περιζήτητα supermodels του κόσμου, στην προκειμένη η Natalia Vodianova, και ενώ εσύ ζεις μέσα στα πλούτη, με τον ζάμπλουτο επίσης σύζυγό σου, η μάνα σου και η αδερφή σου να πουλάνει φρούτα και πίτες στους δρόμους της Ρωσίας;

Σύμφωνα λοιπόν με ένα ρεπορτάζ που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, η μητέρα Larissa αλλά και η αδερφή του supermodel, βγάζουν το ψωμί τους κυριολεκτικά στους δρόμους, ενώ όπως δηλώνουν, θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν και μόνες τους και δεν έχουν ανάγκη την πλούσια και διάσημη Natalia.

Από την άλλη βέβαια, η 52χρονη Larissa διευκρινίζει ότι η κόρη της, της έχει προσφέρει άπειρες φορές βοήθεια, αλλά εκείνη αρνείται καθώς θέλει να στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις. Η Natalia από την πλευρά της, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει με θαυμασμό για την μητέρα της, λέγοντας πως είναι η έμπνευσή της.

Ελπίζουμε όλα αυτά να είναι όντως αλήθεια, αν και μας φαίνεται πολύ ύποπτη η επίμονη άρνηση οποιασδήποτε βοήθειας.

Διαβάστε ακόμη:

Ο πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει το πιο ένοχο μυστικό του:Δείτε την εξομολόγησή του

Tα πιο στιλάτα κοριτσάκια στο Hollywood: Οι κόρες της Sarah Jessica είναι σκέτη γλύκα!