Ξανάνιωσε! Η Heidi Klum με μαγιό δείχνει τους κοιλιακούς της στον 28χρονο σύντροφό της

Ξανάνιωσε! Η Heidi Klum με μαγιό δείχνει τους κοιλιακούς της στον 28χρονο σύντροφό της

Το πιστεύετε πως είναι μαμά τεσσάρων παιδιών;

Κοιτάς τις φωτογραφίες της με μαγιό και απλά δεν μπορείς να δεχτείς πως η Γερμανίδα καλλονή είναι πλέον 41 ετών και μητέρα τεσσώρων παιδιών. Το πρώην supermodel πραγματοποίησε ακόμη μια αποκαλυπτική εμφάνιση και κάνει τα νέα μοντέλα να κοιτάνε με το σώμα ανοιχτό και εμάς να μην πιστεύουμε στα γονίδιά της!

Η Heidi Klum μας (ξανα)έδειξε τους κοιλιακούς της και τα γραμμωμένα πόδια της κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων διακοπών στην ηλιόλουστη Tζαμάικα, περπατώντας δίπλα στη θάλασσα με το πουά αποκαλυπτικό μπικίνι της. Η ξανθιά καλλονή, πρώην άγγελος της Victoria's Secret, έφτασε στο εξωτικό προορισμό με τα παιδιά της και φυσικά το νέο αγόρι της τον 28χρονο Vito Schnabel. Τo μοντέλο που ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή Seal, μετά τον χωρισμό της με τον σωματοφύλακά της, βρέθηκε γρήγορα στην αγκαλιά του γνωστού στο Hollywood εμπόρου έργων τέχνης πριν λίγους μήνες και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους περνάνε πολύ καλά.

Να σας ενημερώσουμε πως ο Vito δεν έγινε γνωστός από αυτή τη σχέση του. Για πρώτη φορά τον είδαμε στο πλάι της επίσης μεγαλύτερης του Demi Moore όταν εκείνη προσπαθούσε να ξεπεράσει τον Ashton Kutcher. Πάντως εμάς δεν μας γεμίζει το μάτι!

Διαβάστε ακόμη:

Σαν ποιον μοιάζουν; Τα νέα it μοντέλα είναι ίδια με τους διάσημους γονείς τους!

Το δράμα του Tom Hanks: Τι συμβαίνει με το γιο του διάσημου ηθοποιού;