«Σταμάτα να γκρινιάζεις για ό,τι συμβαίνει»: Superstar «τα χώνει» στον George Clooney

Ερμιόνη Σαρρή
«Σταμάτα να γκρινιάζεις για ό,τι συμβαίνει»: Superstar «τα χώνει» στον George Clooney

Δείτε ποιος και γιατί  

Όσο να ναι τους τελευταίους μήνες τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει για τα καλά πάνω στον George Clooney και την Amal Alamuddin. Όλοι ασχολήθηκαν με τον περιβόητο γάμο τους και γενικότερα με τον έρωτά τους και αυτό μάλλον κούρασε λιγάκι το διάσημο ηθοποιό.


Στα όρια του, όμως, έφθασε με όλη αυτήν την κατάσταση και ο ταλαντούχος ηθοποιός Christian Bale και τα είπε κάπως... έξω από τα δόντια. Τον συμβούλεψε να σταματήσει να δίνει τόση σημασία στις κάμερες και τη λάμψη της showbiz. Οι χαρές της ζωής είναι σε άλλα πράγματα, και όχι στα λίγα λεπτά δημοσιότητας. Με λίγα λόγια, μέσα από τη συνέντευξή του στο Wall Street Journal Magazine, του είπε να σκ**ει και να σταματήσει να γκρινιάζει για ό,τι συμβαίνει. Άλλωστε μην το κρύβουμε, όταν θέλει κάποιος να κρυφτεί, μπορεί! Δεν έχει και άδικο ο Bale.


Ναι εδώ και χρόνια μπορεί να μένει μακριά από τα social media, αλλά οι υπόλοιπες κινήσεις του δεν αποδεικνύουν και απέχθεια προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το αντίθετο θα λέγαμε μάλιστα. Άρα, γιατί γκρινιάζει και αυτός; Αν ήθελε η ζωούλα του να μείνει μακριά από τις κάμερες, θα μπορούσε να τα είχε καταφέρει. Τόσοι και τόσοι μπορούν, αυτός θα δυσκολευόταν;

Δείτε τους δύο ηθοποιούς στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Μα πόσο καψούρης πια! Δείτε μέχρι που έφθασε ο Robert Pattinson για το νέο του έρωτα

Είναι από τα πλουσιότερα supermodels του πλανήτη και η μητέρα της πουλάει πίτες στο δρόμο