Η μεγάλη ήττα της Sarah Jessica Parker: To φυσάει και δεν κρυώνει!

Η μεγάλη ήττα της Sarah Jessica Parker: To φυσάει και δεν κρυώνει!

Τι ταλαιπωρεί την όμορφη star;

Sarah Jessica Parker. Η διάσημη ηθοποιός έχει καταφέρει τα... ακατόρθωτα. Μία πετυχημένη σειρά και φυσικά η συνέχειά της σε... ταινίες, αρκούσαν για να γίνει εκατομμυριούχος. Η Sarah μετά την επιτυχία του Sex and The City και την επιρροή του στυλ της τηλεοπτικής Carrie, είπε να το ρίξει στις επιχειρήσεις. Η προσωπική collection της με παπούτσια πάει τέλεια και φυσικά ο τραπεζικός της λογαριασμός ολοένα και... φουσκώνει!

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, η Parker σκοπεύει να πουλήσει το σπίτι που είχε αγοράσει (καθαρά ως επένδυση) στο Greenwich Village. Μα καλά, το ρευστό της έλειπε; Κι ενώ αρχικά είχε ζητήσει 22 εκατομμύρια δολάρια, πλέον το... «σκοτώνει» για 19.950.000 δολάρια! Μεγάλη συμφορά για την Jessica, μιας και δε μπορεί με τίποτα να βρει αγοραστή! Το 2012 είχε προσπαθήσει ξανά να πουλήσει το διαμέρισμα έναντι 24.995.00 δολαρίων αλλά φυσικά βίωσε την απόλυτη... ήττα. Το κτήριο που φιλοξενεί το πολυτελέστατο διαμέρισμά της έχει 5 δωμάτια, 8 μπάνια, τεράστιο τζάκι, πελώριο σαλόνι και φυσικά κήπο! Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Αχ βρε Jessica, τι περνάς και εσύ. Μα να μη μπορείς εσύ, μια star, να βρεις αγοραστή για αυτό το... οικονομικότατο διαμερισματάκι; Περνάς δύσκολα σε καταλαβαίνουμε!

Διαβάστε ακόμα

Μα πόσο καψούρης πια! Δείτε μέχρι που έφθασε ο Robert Pattinson για το νέο του έρωτα

Ο πρίγκιπας Harry αποκαλύπτει το πιο ένοχο μυστικό του:Δείτε την εξομολόγησή του