Η μεγαλύτερη star του πλανήτη σοκάρει: «Στα 19 μου με βίασε διάσημος μουσικός παραγωγός»

Γωγώ Φούντα
Η μεγαλύτερη star του πλανήτη σοκάρει: «Στα 19 μου με βίασε διάσημος μουσικός παραγωγός»

Μία σοκαριστική αποκάλυψη που συγκλονίζει

Δεν ξέρουμε πώς να χαρακτηρίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά τις αποκαλύψεις για το διάσημο κωμικό Bill Cosby περί σεξουαλικής κακοποίησης, ένα σκάνδαλο που ομολογουμένως συγκλόνισε και συγκλονίζει τις ΗΠΑ, όλο και περισσότεροι stars παίρνουν θάρρος και εξομολογούνται τις δικές τους άσχημες εμπειρίες που μπορεί να έζησαν στην αρχή της καριέρας τους.

Τελευταίο κρούσμα, είναι η αποκάλυψη, της μεγαλύτερης ίσως star του πλανήτη για πολλούς, της Lady Gaga, η οποία καλεσμένη στο show του Howard Stern, άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, λέγοντας ότι στα 19 της, κακοποίηθηκε σεξουαλικά από διάσημο μουσικό παραγωγό, κάτι που στη συνέχεια την οδήγησε σε πολλές συνεδρίες με ψυχολόγους, και φυσικά αλλόκοτη συμπεριφορά με αυτοκαταστροφικές τάσεις και καταχρήσεις. «Ήμουν 19 και πήγα σε καθολικό σχολείο όπου τα πάντα ήταν πολύ συντηρητικά. Όλο αυτό που συνέβη στην αρχή δεν μπόρεσα να το συνειδητοποίησω. Σκεφτόμουν ότι ίσως έτσι να είναι οι ενήλικες, κάτι που βέβαια δεν μου άρεσε».

«Στη συνέχεια βγήκαν στην επιφάνεια ψυχολογικά προβλήματα και άρχισα το ποτό, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι δεν πάει άλλο έτσι», ολοκλήρωσε. Η ίντριγκα της υπόθεσης, εκτός βέβαια από το τραγικό γεγονός που συνέβη στη διάσημη τραγουδίστρια, είναι ότι ο δικηγόρος της Kesha, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι κακοποίηθηκε και εκείνη από το διάσημο μουσικό παραγωγό, Dr Luke, Mark Geragos άφησε κάποιες υπόνοιες μέσω twitter, ότι ο ίδιος άνθρωπος κακοποίησε και τη Lady Gaga!

Οι ισχυρισμοί αυτοί, ανάγκασαν τους εκπροσώπους της Lady Gaga, να βγάλουν ανακοίνωση διαψεύδοντας τα λεγόμενα του Geragos και επιμένοντας ότι ο Dr Luke δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Εμάς πάντως κάτι μας βρωμάει εδώ πέρα!

Διαβάστε ακόμη:

Τι συμβιβασμό είναι υποχρεωμένη να κάνει η Φαίη Σκορδά;

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε: Ποιο διάσημο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί;

Μετά την Κim & η Kourtney Kardashian πόζαρε ολόγυμνη για περιοδικό λίγο πριν γεννήσει!