Τα μάθατε;Το Show της Victoria's Secret κρύβει τη μεγαλύτερη ίντριγκα των τελευταίων ετών

Γωγώ Φούντα
Τα μάθατε;Το Show της Victoria's Secret κρύβει τη μεγαλύτερη ίντριγκα των τελευταίων ετών

Δύο γυναίκες και το... απύθμενο μίσος

Δεν ξέρουμε αν συμφωνείτε, αλλά όπου υπάρχουν πολλές γυναίκες, γίνεται χαμός, κατά το: όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει! Τι εννοούμε με αυτό; Ότι καλές και χρυσές είμαστε, δε λέμε, αλλά όταν αντιλαμβανόμαστε ότι κάποια άλλη, πάει να πάρει κάτι που μας ανήκει, ή θίγει εμάς και τα συμφέροντά μας, ή τελοσπάντων απλά μας τη σπάει, μαύρο φίδι που την έφαγε!

Ε κάπως έτσι λοιπόν συνέβη και στο φετινό fashion show της Victoria's Secret, το οποίο πίσω από τη λάμψη, την ομορφιά και τα φώτα... έκρυβε μία σκοτεινή ιστορία! Που ήταν λοιπόν η Jessica Hart κυρίες και κύριοι; Γιατί η Αυστραλή καλλονή και σύντροφος Σταύρου Νιάρχου δεν υπήρχε πουθενά, ούτε καν σε φωτογραφία;

Λοιπόν για να μη σκοτίζετε τα ωραία σας κεφαλάκια, σας λέμε πολύ απλά, ότι ο ένας και μοναδικός λόγος για τον οποίο η Hart έφαγε πόρτα, είναι η Taylor Swift! Μη σας ξεγελάει το γλυκό προσωπάκι της διάσημης νεαράς, και τα χαρούμενα τραγουδάκια της, κατά βάθος είναι ένα... έμπειρο αρπακτικό που είναι ικανό να βάλει στη θέση του τον οποιοδήποτε.

Αν θυμάστε λοιπόν, αμέσως μετά το περσινό show-όπου τραγουδούσε και πάλι η Taylor-η Hart είχε ερωτηθεί για τη διάσημη τραγουδίστρια, και είχε απαντήσει πως ναι μεν είναι υπέροχη και ταλαντούχα, αλλά σαν να μην της κόλλαγε με τα... αγγελάκια! Αυτά ήταν και τα τελευταία της λόγια, τουλάχιστον ως άγγελος της Victoria's Secret, γιατί προχθές, που τραγούδησε για ακόμη μία χρονιά η Taylor, η Jessica δυστυχώς ήταν απούσα.

Κάποιοι, ίσως καλοπροαίρετοι άνθρωποι, είπαν ότι λόγω των εγκαυμάτων που έπαθε πρόσφατα στο πόδι-είναι όντως σοβαρά-οι υπεύθυνοι δεν την κάλεσαν καθώς έκριναν ότι δεν θα μπορούσε το μακιγιάζ να καλύψει τα σημάδια! Ωστόσο, μιλάμε για τους ίδιους ανθρώπους που καλύπτουν ωραιότατα τα σημάδια από την ψωρίαση της Cara Delevingne και ένα σωρό άλλα σημάδια και ατέλειες.

Άρα ή μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ίντριγκες στην ιστορία, ή για μία εξίσου μεγάλη παρεξήγηση. Εμείς πάντως ψηφίζουμε το πρώτο!

Διαβάστε ακόμη:

Λίγο πριν το γάμο: Διάσημο ζευγάρι παλεύει να σώσει τη σχέση του - Τι συμβαίνει;

Η σοκαριστική φωτογραφία της celebrity που φούντωσε τις φήμες περί ανορεξίας

Ελεονώρα Μελέτη: Τι κρύβει μανιωδώς και δε θέλει να αποκαλύψει;