Βλέπουμε καλά; Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Victoria Beckham δε συγκρίνεται με κανένα

Βλέπουμε καλά; Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Victoria Beckham δε συγκρίνεται με κανένα

Η σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε το μίνιμαλ χριστουγεννιάτικο στολισμό της νέας μπουτίκ της

Η Victoria Beckham πρωτοτύπησε και αυτή τη φορά όχι με τα πατρόν στα ρούχα που σχεδιάζει για τη συλλογή της.
Η σύζυγος του David Beckham και μητέρα τεσσάρων παιδιών αποκάλυψε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στη διάσημη πλέον μπουτίκ της στην οδό Dover Street και η λέξη πρωτότυπο είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να του αποδώσουμε! Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα χριστουγεννιάτικα δέντρα και αν έχουμε δει.

Το δέντρο, που ουσιαστικά θα το έλεγες εγκατάσταση, κρέμεται ανάποδα από την μεγάλη σκάλα του καταστήματος και σχεδιάστηκε από την ιρανή καλλιτέχνη Shirazeh Houshiary. To πρωτότυπο και ελιτίστικο αυτό δέντρο αποκάλυψε η ίδια η Victoria στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: "Τα ξωτικά της VB έπιασαν δουλειά στο κατάστημα της Dover Street".

Kαι δεν έμεινε μόνο στο Instagram. Το κατάστημα εξέδωσε και δελτίο τύπου που εξηγούσε την έμπνευση για αυτή τη γιορτινή διακόσμηση. Το κείμενο προς τους δημοσιογράφους μας ενημέρωνε: "Νιώσαμε πως έπρεπε να γιορτάσουμε αυτές τις ημέρες με ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τρόπο, αλλά που να ταίριαζει, όμως, στον χώρο και στην αρχιτεκτονική της μπουτίκ.
Και στη συνέχεια η 40χρονη σχεδιάστρια μας έδωσε την εξήγηση πως ήρθε η έμπνευση.
"Ερωτεύτηκα αμέσως το ανάποδο χριστουγεννιάτικο δέντρο που η Shirazeh δημιούργησε το 1993 για το μουσείο Tate. Και είμαι ενθουσιασμένη που συμφώνησε να δημιουργήσει ξανά αυτό το concept στο κατάστημά μου στα πρώτα του Χριστούγεννα. Η αποδοχή του κόσμου από τον Σεπτέμβριο που ανοίξαμε το κατάστημα και η αίσθηση γκαλερί που δημιουργεί μου επιτρέπει αυτές τις καλλιτεχνικές συνεργασίες".

Η αλήθεια είναι πως με τη μίνιμαλ αρχιτεκτονική και διακόσμηση του χώρου δεν θα ταίριαζε ένα φορτωμένο, παραδοσιακά στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αυτό ταιριάζει ιδανικά και δείτε το στο φωτογραφικό gallery.

Διαβάστε ακόμη:

Σύννεφα στη σχέση Eva Mendes-Ryan Gosling: Ποια διάσημη μπήκε ανάμεσά τους;

Αngelina Jolie: Η τελευταία της εμφάνιση μας απογοήτευσε (πολύ)