Το είδαμε κι αυτό: Πασίγνωστη σταρ φόρεσε… sex toy αντί για κολιέ!

Το είδαμε κι αυτό: Πασίγνωστη σταρ φόρεσε… sex toy αντί για κολιέ!

Μαντεύετε ποια είναι;

Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως ένα sex toy θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με κάποιο τρόπο ως αξεσουάρ, και πόσο μάλλον ως κολιέ. Η πρωτοτυπία αυτή έρχεται από την αγαπημένη ηθοποιό Jennifer Aniston, για την οποία προλαβαίνουμε να σας ενημερώσουμε πως δεν... τρελάθηκε, αφού οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω προέρχονται από την τελευταία κινηματογραφική δουλειά της, την ταινία «Horrible Bosses 2» στην οποία πρωταγωνιστεί.


Εκεί η διάσημη σταρ, σε συνέχεια του πρώτου μέρους που αγαπήσαμε, ενσαρκώνει το ρόλο της σεξομανούς οδοντιάτρου Julia Harris και τι άλλο θα μπορούσε να συνοδεύσει ενδυματολογικά και αισθητικά τις ανηλεείς προσπάθειες της γιατρού να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά τον συνεργάτη της από... ένα ερωτικό βοήθημα όπως αυτό. Για την ακρίβεια, η Julia Harris κυκλοφορεί με ένα... δαχτυλίδι πέους κρεμασμένο στο λαιμό της, τι κι αν εμείς πιστεύαμε πως είναι ένα απλό κολιέ.


Για την ευρηματική αυτή λεπτομέρεια αλλά και για την καινούρια δουλειά της μίλησε η ίδια στο πλατό της εκπομπής του Conan O'Brien, όπου ο παρουσιαστής αστειεύτηκε με το ιδιαίτερο αντικείμενο που χρησιμοποίησαν ως αξεσουάρ, ρωτώντας την αν είναι όντως ένα απλό κόσμημα, ενώ εκείνη χωρίς κανέναν ενδοιασμό αποκάλυψε την αλήθεια: «Όχι, είναι ένα δαχτυλίδι πέους... Ήταν μια δραστική επιλογή. Ήταν ένα από τα αντικείμενα εκείνα που αντικαθιστούν το κόσμημα και απλά προτίμησα αυτό το αξεσουάρ. Το φόρεσα και ήταν σαν... μοναδικό! Και cool! Έτσι, άρχισα να δοκιμάζω και άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της που θα μου επέτρεπαν να το κρατήσω».

Διαβάστε ακόμη:

Eπιτέλους! Κυκλοφόρησε αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό από τον γάμο της χρονιάς

Το... δράμα μιας πρώην ζάμπλουτης: Ποια φόρεσε φόρεμα 4$ στα γενέθλια της κόρης της;

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099