Μα τι έρωτας και αυτός! Miley Cyrus και Patrick Schwarzenegger δε φαντάζεστε τι κάνουν

Ερμιόνη Σαρρή
Μα τι έρωτας και αυτός! Miley Cyrus και Patrick Schwarzenegger δε φαντάζεστε τι κάνουν

Θα τους ματιάσει και κανείς... 

Miley Cyrus και Patrick Schwarzenegger εδώ και ένα μήνα περίπου ζουν σε πελάγη ευτυχίας. Ένα από τα πιο άτακτα κορίτσια της showbiz βρήκε τον πραγματικό έρωτα και δεν παύει στιγμή να το δείχνει. Άλλα μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτό;


Στην πόλη που είναι πάντα καλοκαίρι, το Μαϊάμι βρίσκονται οι δυο τους και για ακόμη μία φορά δεν αφήνουν κανένα να τους.. προσπεράσει. Η Miley είναι κολλημένη διαρκώς πάνω στον αγαπημένο της ενώ παράλληλα δε σταματάει λεπτό να τον φιλάει. Φιλιά εδώ, αγκαλιές εκεί... και γενικώς πολύ έρωτας. Εντάξει, όλοι μας ερωτευτήκαμε αλλά και λίγο μέτρο δε βλάπτει. Να σταματάς σε ένα μαγαζί να ψωνίσεις και να αρχίσεις να μοιράζεις παθιασμένα φιλιά; Ή να πίνεις καφέ με τους φίλους και να μη σταματάς λεπτό να μοιράζεις ερωτικά χάδια; Κυκλοφορούν και παιδιά, μην το ξεχνάτε.


Ό,τι και να λέμε πάντως, ελπίζουμε η σέξι Miley να βρήκε επιτέλους τον κατάλληλο άντρα στο πρόσωπο του κούκλου Patrick και επιτέλους να βγάλει τον τίτλο του party animal από πάνω της. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η μαμά Schwarzenegger δεν κλείνει μάτι με τα τερτίπια τους. Άλλα όνειρα είχε για το γιο της και μέχρι στιγμής δε βλέπει να πραγματοποιούνται!

Διαβάστε ακόμα:

Ο Chris Brown τα είπε όλα:«Έκανες τρίο με μένα ενώ έβγαινες κρυφά ραντεβού με τον Drake

Διάσημο ζευγάρι σώθηκε από θαύμα: Δείτε τι έπαθαν

Angelina Jolie: Η αποκάλυψη που δεν θα της αρέσει καθόλου