Τελικά είναι επίσημο: Διάσημο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 6 χρόνια γάμου

Ερμιόνη Σαρρή
Τελικά είναι επίσημο: Διάσημο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 6 χρόνια γάμου

Το τραγούδι πάντως για την περίσταση είναι... έτοιμο 

Τη χειρότερη περίοδο της ζωής της περνάει η διάσημη τραγουδίστρια. Από τη μία βλέπει την επαγγελματική της καριέρα να παίρνει την... κάτω βόλτα και από την άλλη το σύζυγό της να επιβεβαιώνει τις φήμες περί χωρισμού τους. Το απόλυτο χάος δηλαδή.


Εδώ και μήνες φήμες θέλουν τη Mariah Carey και το Nick Cannon να μένουν ήδη σε διαφορετικά σπίτια. Μετράνε έξι χρόνια γάμου και δεν παύουν στιγμή να αγαπάνε τα δύο τους παιδιά( δίδυμα μάλιστα), Moroccan and Monroe. O ίδιος ο Cannon σε πρόσφατη συνέντευξή του επιβεβαίωσε, πως δεν είναι πια μαζί αλλά θα μείνουν για πάντα... μία δεμένη οικογένεια. Μπορεί στο ερωτικό κομμάτι της ζωής τους να μην τα βρήκαν τελικά αλλά στιγμή δε θα αφήσουν τα παιδιά τους να πιστέψουν, ότι οι γονείς τους δεν τα αγαπάνε. Μάλιστα, τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσουν όλοι μαζί σα μία ευτυχισμένη οικογένεια. Παρά τα προβλήματά τους, τα δυο τους αγγελούδια παραμένουν η προτεραιότητά τους και δε θέλουν τίποτα και κανείς να τα στεναχωρήσει.


Λέτε για αυτό και η τραγουδίστρια να μην μπορούσε να αρθρώσει στίχο από το «All I Want For Christmas Is You» στην τελευταία της εμφάνιση στο Rockefeller Center; Να είσαι χωρισμένη, να ζεις το προσωπικό σου δράμα... και να πρέπει να το παίξεις και cool. Δύσκολα το κάνεις. Μη ξεχνάτε, πως το προηγούμενο διαζύγιό της το είχε περάσει... στο νοσοκομείο. Εμείς θα σταθούμε σε μία κακή ερμηνεία;

Δείτε το πρώην ζευγάρι στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Μεγάλη ήττα: Ποιας διάσημης ο σύντροφος τη χώρισε μέσω email;

Διάσημο ζευγάρι σώθηκε από θαύμα: Δείτε τι έπαθαν

Σκληρό: Ποιο supermodel απορρίφθηκε από τη Victoria's Secret επειδή ήταν... πρησμένη;