Όλο το παρασκήνιο για την εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού!

Όλο το παρασκήνιο για την εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού!

Οι συζητήσεις με το κανάλι και τα εμπόδια.

 

Μπορεί η περσινή τηλεοπτική χρονιά να μην ήταν και η καλύτερη για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, όμως η Τζένη είχε ξεκινήσει συζητήσεις για να αναλάβει τη δική της γυναικεία εκπομπή στο Mega και μάλιστα όλα έδειχναν ότι από τη νέα χρονιά τελικά θα αποκτούσε το μαγκαζίνο που είχε στο μυαλό της.

Όμως η αποχώρηση του Πέτρου Μπούτου από το τιμόνι της ψυχαγωγίας του καναλιού πάγωσε τα σχέδια. Τη θέση της Τζένης πήρε η εκπομπή Joy που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η πορεία της εκπομπής ήταν απογοητευτική από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και έτσι το καναλιού αποφάσισε να σταματήσει την εκπομπή στα μέσα του Δεκέμβρη.

Έτσι το σενάριο να αναλάβει ηΤζένη Μπαλατσινού τη δική της εκπομπή επιστρέφει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τώρα που άνοιξε ο δρόμος και υπάρχει ένα κενό στο πρόγραμμα. Η εκπομπή θα ήταν χαμηλού μπάτζετ με θέματα που απασχολούν την σύγχρονη Ελληνίδα: Ιδέες διακόσμησης, συμβουλές ομορφιάς και στυλ, πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής και θέματα αυτοβελτίωσης και εσωτερικής αναζήτησης.

Τις επόμενες μέρες τελικά θα μάθουμε αν η εκπομπή της Τζένης θα μπει για άλλη μια φορά στο συρτάρι ή θα αναλάβει να μυήσει τις γυναίκες τηλεθεάτριες σε ένα κόσμο ιδιαίτερης αισθητικής.