Aυτό πόνεσε: Η... σπόντα της Cate Blanchett στις διάσημες συναδέλφους της

Ερμιόνη Σαρρή
Aυτό πόνεσε: Η... σπόντα της Cate Blanchett στις διάσημες συναδέλφους της

Δεν έχει και άδικο

Έχει παίξει αρκετούς και επιτυχημένους ρόλους και είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες της showbiz. Τόσο το ταλέντο της όσο και η ομορφιά της έχουν σχολιαστεί ουκ ολίγες φορές με πολλά... διθυραμβικά λόγια.


Σε πρόσφατη της, όμως συνέντευξη στο περιοδικό Psychologies, η Cate Blanchett τα είπε κάπως... έξω από τα δόντια στις συναδέλφους της. Έχει κουραστεί πραγματικά να βλέπει τριγύρω της κυρίες, που αρνούνται να δεχτούν το πέρασμα του χρόνου από πάνω τους. Τις συμβούλεψε να σταματήσουν να μικραίνουν και να συμβιβαστούν με την ηλικία τους. Πόσες άλλωστε δεν έχουν φθάσει στο σημείο να μοιάζουν με τις κόρες τους ή τις μικρότερες αδερφές τους; Με ένα γρήγορο υπολογισμό... πολλές.

Τα χρόνια περνάνε και η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου είναι να ανεβαίνει ηλικιακά και όχι να κατεβαίνει. Αυτό είναι κιόλας που την ενοχλεί. Μα και οι ρυτίδες έχουν την ομορφιά τους! Και μερικές φορές η προσπάθεια του να δείχνεις νεότερη, σε κάνει να φαίνεσαι γελοία, και μάλλον κάποιες διάσημες κυρίες δεν το έχουν καταλάβει ακόμη.

Για αυτό άλλωστε, μίλησε και η Cate για να τους το υπενθυμίσει!

Διαβάστε ακόμα:

Δεν το περιμέναμε ποτέ από αυτούς: O αναπάντεχος διάσημος χωρισμός που μας στενοχώρησε!

Η σοκαριστική στιγμή που ο τραγουδιστής Giuseppe Mango πεθαίνει πάνω στη σκηνή (video)

Μεγάλη ήττα: Ποιας διάσημης ο σύντροφος τη χώρισε μέσω email;