Βασιλική συνάντηση! Kate & William τετ α τετ με την Beyonce & τον Jay Z σε αγώνα μπάσκετ

Βασιλική συνάντηση! Kate & William τετ α τετ με την Beyonce & τον Jay Z σε αγώνα μπάσκετ

Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Μετά τη συνάντησή τους με τον Προέδρο της Αμερικής το βασιλικό ζέυγος της Αγγλίας είχε ένα απρόοπτο τετ α τετ με τη "βασίλισσα" της ποπ κουλτούρας, Beyonce και τον "βασιλιά" της ραπ μουσικής, Jay Ζ. H Δούκισσα και ο Δούκας του Cambridge γνώρισαν το ισχυρό ζευγάρι της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας σε αγώνα μπάσκετ στη Νέα Υόρκη.

Η παρουσία του βασιλικού ζεύγους στον αγώνα τον Νets ήταν το ιδανικό κλείσιμο μιας πολύ κουραστικής ημέρας. Ο πρίγκιπας William νωρίς χτες επισκέφτηκε τον Πρόεδρο Obama στην Ουάσινγκτον πριν μιλήσει σε συνέδριο της Παγκόσμιας Τράπεζας. Την ίδια ώρα η Kate Middleton είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί σε δεξίωση βρετανικού οργανισμού, που υποστηρίζει το φιλανθρωπικό έργο του William στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια της οποίας, συνομίλησε με την Υπουργό Εξωτερικών Hilary Clinton για την επίσκεψή της σε κέντρο για παιδιά στην περιοχή Harlem νωρίς το πρωί.

Έτσι μετά το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα το ευτυχισμένο βασιλικό ζευγάρι, που περιμένει το δεύτερο παιδί του, έκλεισε την ημέρα του με μια επίσκεψη στον πρώτο NBA αγώνα τους. Όταν οι φίλαθλοι στο στάδιο είδαν το ζεύγος ξέπσασαν σε επευφημίες, επιβεβαιώνοντας έτσι τη δημοφιλία της αγγλικής βασιλικής οικογένειας στην Αμερική.
Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου οι κάμερες του αγώνα συνέλαβαν την συνάντηση των δύο διάσημων ζευγαριών με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William να δείχνουν ενθουσιασμένοι με τη γνωριμία.

Δείτε στο φωτογραφικό gallery τα στιγμιότυπα που από το πρώι κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Διαβάστε ακόμη:

Η Angelina Jolie μόλις κατέρριψε τον μεγαλύτερο μύθο γύρω από το όνομά της

Δεν κρατιούνται: Διάσημο ζευγάρι «τα δίνει όλα» δημοσίως (φωτός)