Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία star για να παραμείνει λεπτή; Διαβάστε και... εξοργιστείτε

Γωγώ Φούντα
Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία star για να παραμείνει λεπτή; Διαβάστε και... εξοργιστείτε

Mα τόση μανία πια;

Μόλις τώρα συνειδητοποιήσαμε, ότι μπορεί η γυναίκα να θεωρείται το ωραίο φύλο, αλλά είναι αναγκασμένη να κάνει τόσα πολλά πράγματα προκειμένου να δείχνει ωραία, που σκεφτόμαστε σοβαρά να προτείνουμε μεταφορά του τίτλου στα αγόρια, που ακόμα και την ημέρα του γάμου τους, άντε να ρίξουν ένα ξύρισμα και να βάλουν μία κολόνια!

Το χειρότερο από όλα δε, είναι η σταθερή και αέναη μάχη με τα κιλά, η οποία λυπούμαστε που σας το λέμε, αλλά μάλλον δεν θα τερματιστεί ποτέ! Και καλά εμείς βέβαια, που είμαστε κοινές θνητές, τι γίνεται όμως με τα διάσημα κορίτσια τα οποία καλώς ή κακώς πουλάνε την εικόνα τους και είναι αναγκασμένες να είναι πάντα στην τρίχα;

Για παράδειγμα, η διάσημη τηλεπερσόνα Vicky Pattison, η οποία υπήρξε υπέρβαρη, και πλέον, έπειτα από εξαντλητική δίαιτα και πολλές θυσίες, κάνει δηλώσεις, τις οποίες μάλλον δεν εγκρίνουμε και μάλλον θεωρούμε υπερβολικές, αλλά σας τις παραθέτουμε μόνο και μόνο για να σας δείξουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει μία γυναίκα για να παραμείνει λεπτή.

«Και μόνο η σκέψη ότι θα μείνω έγκυος και θα παχύνω μου προκαλεί πανικό. 'Εκανα τόσο κόπο για να χάσω τα περιττά μου κιλά, και δεν είμαι διατεθειμένη να επιτρέψω σε κανέναν να πει ότι... ξανακύλησα. Η μάχη με τα κιλά, είναι για μένα καθημερινή. Υπάρχουν πολλές μέρες που το μόνο που θα ήθελα είναι μία τεράστια pizza, αλλά αφού έχω επιλέξει ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής, οφείλω να τον ακολουθώ», δηλώνει.

Καλά όλα αυτά, αλλά δεν ξέρουμε αν αυτή η υστερία και η υπερβολή αξίζει μόνο και μόνο για να είσαι λεπτός. Αφήστε που πάντα υπάρχει η χρυσή τομή, ώστε και να μη στερείσαι τίποτα και να παραμένεις κομψός και υγιής. Όσο για τα παιδιά, ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Διαβάστε ακόμη:

Στη φόρα mail που σφάζουν με το «γάντι» τη Jolie: «Είναι ατάλαντη και και κακομαθημένη»

Η Victoria Beckham εξηγεί, για πρώτη φορά, γιατί δε χαμογελά στις φωτογραφίες!

Δυσάρεστα νέα: Διάσημο μοντέλο και ηθοποιός έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Nέος τσακωμός μεταξύ Jolie-Pitt: Αποτελεί η Angelina κακό πρότυπο για τα παιδιά της;