Πισώπλατα μαχαιρώματα: Γιατί οι σχέσεις των Kardashians είναι σε τεντωμένο σκοινι;

Πισώπλατα μαχαιρώματα: Γιατί οι σχέσεις των Kardashians είναι σε τεντωμένο σκοινι;

Τι συνέβη;

Μπορεί η Kim Kardashian να είναι η... star της οικογένειας, όλοι όμως γνωρίζουμε ποιος κάνει κουμάντο. Η μαμά Kris Jenner είναι αυτή που κινεί τα νήματα και αποφασίζει για τις κινήσεις όλης της οικογένειας. Νομίζετε αδίκως την έχουν χαρακτηρίσει ως «δαιμόνια momager»;


Και ενώ τον τελευταίο καιρό η οικογένεια περνάει μια ήρεμη και όμορφη θα λέγαμε φάση (μην ξεχνάτε πως περιμένουν με ανυπομονησία το τρίτο παιδί της Kourtney) έρχεται η Kendall Jenner να ταράξει τα νερά. Το νεαρό και πολλά υποσχόμενο μοντέλο πέταξε τη βόμβα και η μανούλα Kris ξεσπάθωσε. Θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες; Η όμορφη Kendall ανακοίνωσε στη μητέρα της πως δε θέλει να συνεχίσει να τη «μανατζάρει». Η υπερβολική πίεση και ο έλεγχος που της ασκεί την έχουν κουράσει τρομερά. Δε θέλει να καταλήξει όπως η... Kim. Προτιμά να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να προσλάβει άλλον μάνατζερ, βοηθό και ατζέντη.


Όπως καταλαβαίνετε η Kris δεν... πολυχάρηκε στο άκουσμα των δηλώσεων της κόρης της. Οι σχέσεις τους είναι σε τεντωμένο σκοινί. Για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Διαβάστε ακόμα

Nέος τσακωμός μεταξύ Jolie-Pitt: Αποτελεί η Angelina κακό πρότυπο για τα παιδιά της;

Aυτό πόνεσε: Η... σπόντα της Cate Blanchett στις διάσημες συναδέλφους της