Ήρθαν τα δίδυμα στο Μονακό! Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έγινε μπαμπάς και τα ονόματα αυτών…

Ήρθαν τα δίδυμα στο Μονακό! Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έγινε μπαμπάς και τα ονόματα αυτών…

Νωρίτερα ήρθαν τα Χριστούγεννα στο πριγκιπάτο του Μονακό!

Γιορτή και χαρά στο πριγκιπάτο του Μονακό από χτες το απόγευμα όταν ανακοινώθηκε η γέννηση των διδύμων της πριγκίπισσας Charlene και συζυγού της, πρίγκιπα Αλβέρτου. Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία τα δίδυμα -ένα αγόρι και ένα κορίτσι- γεννήθηκαν στις 5 το απόγευμα στο νοσοκομείο Grace Hospital του πλούσιου πριγκιπάτου. Η ευτυχισμένη μαμά και τα μωρά σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι μια χαρά στην υγεία τους και αναμένεται να φύγουν από το νοσοκομείο σε λίγες μέρες.

Το ερώτημα όλων για το πώς θα ονομαστούν τα δίδυμα απαντήθηκε γρήγορα. Τα νέα μέλη λοιπόν της διάσημης οικογένειας είναι η πριγκίπισσα Gabriella Thérèse Marie και ο πρίγκιπας Jacques Honoré Rainier. Η κόρη θα λάβει τον τίτλο της Κοντέσας του Carladès ενώ ο γιος θα αναφέρεται ως Marquis of Baux.

Τα δίδυμα δεν είναι το πρώτο παιδί του Αλβέρτου. Ο γιος της Grace Kelly και του πρίγκιπα έχει ήδη μία κόρη, την Jazmine και έναν γιο, τον Alexandre από δύο προηγούμενες σχέσεις του.

Η όμορφη Charlene πριν μείνει έγκυος μιλούσε συχνά στις συνεντέυξεις της για την επιθυμία της να γίνει μαμά. Νωρίς αυτή τη χρονιά είχε αποκαλύψει στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair: "Θέλω πολύ τη μητρότητα, αλλά όλα είναι στα χέρια του Θεού". Όσο για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Αλβέρτο είχε δηλώσει: "Ως ζευγάρι έχουμε περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές και αλλαγές στην προσωπική μας ζωή, αλλά το να είμαστε μαζί είναι μια πρόκληση που μας ενώνει. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην αγάπη"

Εμείς τους ευχόμαστε πολλά συγχαρητήρια για τα νέα μέλη της όμορφης οικογένειάς τους.

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση διάσημου ζευγαριού μετά τον μυστικό του αρραβώνα

Kate & William: Μέσα στο ξενοδοχείο βασιλικών προδιαγραφών όπου διαμένουν στη Νέα Υόρκη