Tρομερή αλλαγή: Αγαπημένη ηθοποιός έχασε 10 κιλά και έγινε «άλλος άνθρωπος»

Tρομερή αλλαγή: Αγαπημένη ηθοποιός έχασε 10 κιλά και έγινε «άλλος άνθρωπος»

Δείτε τις φωτογραφίες

Η μάχη με τη ζυγαριά καλά κρατεί στο Hollywood. Οι περισσότερες stars παλεύουν μανιωδώς να διατηρήσουν το βάρος τους σε χαμηλά επίπεδα. Οι λόγοι προφανείς. Θέλουν να είναι λαμπερές και φυσικά τέλειες από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Άλλωστε πώς θα φορέσουν το καυτό και σούπερ στενό φόρεμα, το οποίο θα καταπλήξει τα πλήθη;

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η όλη αυτή μανία μας βρίσκει αντίθετες. Καλό θα ήταν να αγαπάμε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι και φυσικά να το φροντίζουμε σε normal πλαίσια. Η υγεία είναι το παν και μάλλον αυτό το συνειδητοποίησε και η διάσημη ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε πάρει πάρα πολλά κιλά!


Ο λόγος για την Kirstie Alley, η οποία έδωσε μάχη για να χάσει το περιττό βάρος που την ταλάνιζε. Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε τονίσει πως δεν της αρέσει καθόλου ο εαυτός της. Λόγω βάρους δε μπορούσε να απολαύσει το σεξ και φυσικά είχε χαμηλή αυτοπεποίθηση.


Και να που, μετά από επίμονη προσπάθεια, κατάφερε να χάσει 10 κιλά και να... ξανανιώσει sexy! Η 63χρονη πια ηθοποιός απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο του Los Angeles και τα φλας πήραν φωτιά. Η νέα της εμφάνιση είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Μπράβο της! Δείτε φωτογραφίες της στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα

Monica Bellucci: Οι φωτογραφίες των νεανικών της χρόνων που θα... συζητηθούν

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση διάσημου ζευγαριού μετά τον μυστικό του αρραβώνα