Διάσημη ηθοποιός βρίσκεται σε αδιέξοδο: Έχασε το σπίτι της και τώρα δεν έχει ούτε να φάει

Ερμιόνη Σαρρή
Διάσημη ηθοποιός βρίσκεται σε αδιέξοδο: Έχασε το σπίτι της και τώρα δεν έχει ούτε να φάει

Αναμφισβήτητα είναι η χειρότερή της χρονιά

Η Ιστορία της γυναίκας αυτής πραγματικά είναι μεγάλη. Ο εθισμός της στα ναρκωτικά δεν έμεινε ποτέ κρυφός ενώ και η ίδια φέτος το καλοκαίρι εξομολογήθηκε, πως εξαιτίας μίας ερωτικής απογοήτευσης... κατρακύλησε και πάλι στην κοκαΐνη.


Να αλλάξει αυτή η χρονιά περιμένει πως και πως η Danniella Westbrook, μήπως και αλλάξει και η τύχη της μαζί. Μετράει δύο χωρισμούς ( ένα διαζύγιο και μία αποτυχημένη σχέση) ενώ η επαγγελματική της καριέρα έχει πάρει την κάτω... βόλτα. Ό,τι συνεργασίες είχε κανονίσει χάλασαν την τελευταία στιγμή, επειδή βγήκε και πάλι στη φόρα ο εθισμός της στα ναρκωτικά. Και επειδή όλα αυτά είναι μία αλυσίδα, η βρετανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια έχασε ακόμη και το ίδιο της το σπίτι.


Αυτές τις ημέρες, όπως αποκάλυψε η ίδια μένει σε ξενώνα που της παραχωρεί το κράτος και τρώει από το συσσίτιο. Βλέπετε, επειδή δε δουλεύει τους τελευταίους μήνες, δεν έχει χρήματα ούτε για να φάει. Πραγματικά, όταν αυτές οι καταστάσεις είναι αποτέλεσμα ενός εθισμού, τα λόγια είναι περιττά.


Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις ανθρώπους να καταστρέφουν μέρα με τη μέρα τον εαυτό τους και να χάνουν ακόμη και τον ίδιο τους το σεβασμό. Η ίδια δήλωσε πως την περίοδο αυτή είναι καθαρή και έχει στο πλάι της γιατρούς να την παρακολουθούν. Μακάρι να καταλάβει ότι η ζωή είναι ωραία και χωρίς... εθισμούς.

Διαβάστε ακόμα:

Η Angelina απαντάει με το δικό της μοναδικό τρόπο στα κακεντρεχή mail της Sony!

Αngelina Jolie: Πρωταγωνιστεί στην πιο άβολη στιγμή στην ιστορία του Hollywood

Kόντρα σε όσους τους θέλουν χώρια: Δείτε την Alamuddin και τον Clooney σε ρομαντικό δείπνο