Η Angelina απαντάει με το δικό της μοναδικό τρόπο στα κακεντρεχή mail της Sony!

Ερμιόνη Σαρρή
Η Angelina απαντάει με το δικό της μοναδικό τρόπο στα κακεντρεχή mail της Sony!

Γιατί ό,τι και να λένε, αυτή είναι... κυρία!

Τις τελευταίες δύο μέρες έχει ακούσει πολλά σε σημείο που δε θέλει να βγει καν από το σπίτι της. Τα mail που είδαν το φως της δημοσιότητας την έκαναν έξαλλη, αφού η ίδια δε θεωρεί τον εαυτό της ούτε ατάλαντο, αλλά ούτε και κακομαθημένο.


Τα νεύρα της Angelina Jolie κρέμονται πραγματικά από μία κλωστή. Δεν τον αντέχει αυτόν τον διασυρμό και για αυτόν ακριβώς το λόγο αποφάσισε να πάρει το παιχνίδι στα χέρια της. Όχι ότι δεν είναι της φιλανθρωπίας, αλλά είπε να υπενθυμίσει σε μερικούς-μερικούς, ότι είναι μία σταρ και πραγματικά... ακατανίκητη. Αποφάσισε, λοιπόν, να βάλει το δικό της λιθαράκι στο όνειρο δύο κοριτσιών της Αμερικής και να τους ανακοινώσει, πως τα έξοδα των σπουδών τους στο πανεπιστήμιο Loyola Marymount University για τα επόμενα τέσσερα ακαδημαϊκά χρόνια είναι ήδη καλυμμένα. Δε χρειάζεται να ανησυχούν για τίποτα, παρά μόνο για τις σπουδές τους, οι οποίες θα κοστίσουν περίπου 400.000 δολάρια. Τι σημασία έχουν τα χρήματα μπροστά στα όνειρα δύο εφήβων;


Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που πραγματικά η Angie συγκινεί και δείχνει, ότι πάνω από όλα είναι άνθρωπος και όχι μία σταρ της showbiz που την ενδιαφέρει η εξωτερική της εμφάνιση. Όπως, άλλωστε θα έπρεπε να κάνουν και άλλες πολλές κυρίες (και κύριοι βέβαια) της showbiz, αλλά δυστυχώς δεν... παραδειγματίζονται!


Keep going, λοιπόν, και άσε τους άλλους να λένε!

Διαβάστε ακόμα:

Στη φόρα mail που σφάζουν με το «γάντι» τη Jolie: «Είναι ατάλαντη και κακομαθημένη»

Επιτέλους επιβεβαιώθηκε: Διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί

Η απάντηση της Charlize Theron και του Sean Penn στις φήμες περί απιστίας και χωρισμού!